Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Co myślicie na temat jazdy na wodzie destylowanej, czyli wodorotlenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...I nadodatek posiada instalacje na wode destylowana tzn. na wodorotlenek (produkcja bieząca wodorotlenku)....

Z natury jestem bardzo leniwy, więc nie chce mi się rozpisywać w Twoim wątku (w skrócie; korzystając z opracowań w sieci można przytoczyć wiele artykułów wychwalających zalety opisywanego przez Ciebie rozwiązania jak również takich, które są jego miażdżącą krytyką), ale krew mnie zalewa jak kolejny raz nazywasz produkt elektrolizy wody "wodorotlenkiem" lub "gazem wodorotlenkowym".

Opublikowano

W ciągnikach siodłowych instalowane są instalacje gazowe w celu zmniejszenia spalania ropy.

Opublikowano
  • Autor

Tankuje tak często poniewaz posiada własna koparko ładowarke i dlatego tu przyjezdza. A jezeli chodzi o jakis filmik lub zdiecia zapytam sie czy cos takiego posiada.

Kolego a jak twoim zdaniem mozna to nazwac??? Moze jestes leprzym uczonym niz ja jezeli nie wodorotlenek to jak????

Opublikowano

Kolego a jak twoim zdaniem mozna to nazwac??? Moze jestes leprzym uczonym niz ja jezeli nie wodorotlenek to jak????

Drugi raz zmuszam się do czegoś czego mi się nie chce robić, mam nadzieję, że tego nie odchoruję :naughty:. Mamy XXI wiek, wiedza jest na wyciągnięcie ręki. Google zwraca odpowiedzi na zapytania w ułamku sekundy, a Ty zadajesz pytania o wodorotlenek? Zresztą, gdybyś użył Google przed rozpoczęciem tego tematu, szybko trafiłbyś na wątek na bardziej kompetentnym w tym temacie forum http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic831527-0.html.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jezeli ktoś chce sobie zobaczyc filmiki to zapraszam na strone co2mobil.pl