kubik224 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam kolegów czy któryś z was mógłby znaleźć w etce nr koloru. Potrzebuję drzwi, a chcę bez malowania. nr vin WAUZZZ8DZVA162705 Dzięki i pozdrawiam
chudineze Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Przecież masz nr koloru na tabliczce znamionowej w komorze silnika
chudineze Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Niestety nie ma. Czyli był dzwon wcześniej, że ją ktoś usunął?
kubik224 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 może i był naklejka czarna jest, lecz jest tam nr nadwozia i jakieś cyfry lecz numeru typu LBY.... tam nie ma. Naklejki na obudowie paska i w bagażniku nie ma. Kiedyś sprawdzałem w etce lecz zapomniałem tego numeru. Etki już nie mam.
chudineze Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 może i był naklejka czarna jest, lecz jest tam nr nadwozia i jakieś cyfry lecz numeru typu LBY.... tam nie ma. Naklejki na obudowie paska i w bagażniku nie ma. Kiedyś sprawdzałem w etce lecz zapomniałem tego numeru. Etki już nie mam. A tu szukałeś http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165208.0 I jeśli masz avanta to wlepka może być pod tylnym siedzeniem. Z etki teraz nie da się odczytać, bo nie ma dostępu do bazy internetowej została zablokowana
kubik224 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 ok znalazłem taki dziwny paragon wklejony do książki niemieckiej serwisowej, a kolor to LY9B POZDRAWIAM I dzięki
Rekomendowane odpowiedzi