Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

12 lat opony jeszcze z kolcami dunlop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haldnuje i robie w tym fachu od kilku lat. Mysle ze mozna zakonczyc dyskusje. Po krotce EOT.

Opublikowano
  • Autor

no nie wiedzialem ze wywolam burze ta 12 letnia opona ale dziekuje za dyskusje pozdrawiam a nad zakupem drugiej to pomysle 50/50 procent. :mysli:

Opublikowano

Gienio po co udajesz cwaniaka, może to Ty nie wiesz na czym jeździsz

Ja i prawdopodobnie większość jżytkowników to wie, przecież to mozna po prostu odczytać z opony .....

A opony starej bym nie załozył nawet pomimo tego że 17 (bo takie mam w aucie) są drogie

I nie chodzi tu o samopoczucie a o bezpieczeństwo moje i innych

Opublikowano

witam ostatnio przy wymianie opon wyjalem z zapasu opone ktora ma 12 lat i ma jeszce kolce normalnie nuweks mysle o dokupieniu identycznej pytanie czy warto bo na wulkanizacji powiedzieli ze moge ja tylko wywalic pod plot prawda to czy nie? :a4fan:

no jak dla mnie kolce to zimówki mają i to dopuszczone chyba w skandynawi .ale wracając do sedna sprawy ,walcowałem temat używanych i bieżnikowanych opon na własnej skórze w początkach mojej przygody z motoryzacją :rolleyes: wiadomo kasy było mało a wygląd furki się liczył .teraz na lato czeka mnie zakup opon 17 calowych i przez łeb mi nie przeszło żeby wracać do używek i niech ręka boska broni ciężkich , śliskich i niewyważalnych opon bieżnikowanych . poświęce te 2 tysie na nowe opony a jak by mnie nie było stać to przeszedłbym na felgi 15 .pozdro
Opublikowano

Gienio naprawde chyba nie masz za wielkiego pojecia o oponach, a dotego jeszcze nimi handlujesz. :shocked:

Strach myslec co Ty ludziom wciskasz.

Dzisiaj znalazlem w dodatku gazety "Auto Świat" temat o zakupie opon.

Pisalo wyraznie, ze nowe, nie uzywane opony po lezakowaniu przez 10 lat nie wazne jak wygladaja nie nadaja sie do zalozenia.

Pozniej wkleje fotke z fragmentem artykulu.