Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] W miejsce zwyklych soczewek oryginalny bixenon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze temat byl walkowany kilkukrotnie ale konkretow nigdzie w sumie nie znalazlem... z wypowiedzi idzie sie tylko zorientowac ze wtyczki do lamp pasuja.. silniczki przekladamy z soczewek do ori bixenonu i tu pytanie czy wszystko bedzie dzialac? czy w 100% potrzebna bedzie wizyta na jakies przestrajanie kompa? moze lepiej kupic zestaw montazowy z BOSCH'a za 500zl niz wydawac te 1800 za komplet chodzacy po allegro? co doradzacie jak mysliscie? i prosze o nie pisanie ze watek byl wiec uzyj opcji szukaj... niech pisza ci co wiedza w 100% jak sprawa wyglada i sa w stanie mi jakos pomoc oraz wielu innym ktorzy maja podobny problem.. z ory dzieki za help'a :)

pozdrawiam, Michał

Opublikowano

Masz xenony, czy zwykle lampy?

Ja jestem wlasnie na etapie zmiany xenon->bixenon :)

Opublikowano
  • Autor

zwykle soczewki i chcialbym bixenon.. pytanie czy bwszystko spasuje czy trzeba kompa przeprogramowywac?

Opublikowano

Hmm, ja zmieniam z xenon na bi, co nie jest takie skomplikowane. Ale Twoja przekladka....

Jeden z kolegow na spotach warszawskich (boberek) mial lampy zwykle i zalozyl xenon praktycznie plug&play. Ale on mial spryskiwacze, bo oryginalnie byly xenon'y.

Będzie brakować układu samopoziomowania i spryskiwaczy. Decyzja nalezy do Ciebie

Opublikowano
  • Autor

generalnie pomijam system samopoziomowania i spryskiwaczy... chodzi oto czy jak zamocuje i przeloze silniczek regulacji i wepne kostke to bedzie wszystko dzialac (znaczy sie reczna regulacja lamp) i czy nie bedzie problemow... bo sie juz naczytalem ze trzeba komputer przeprogramowywac czy cos ;/?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Mam pytanie na czym stanęła w końcu twoja zamiana świateł.?

Udało Ci się coś zrobić?.