Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Brak oświetlenia po otwarciu drzwi z prawej strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam pewien problem ze swoim Audi którego nie potrafię rozwiązać . Polega on na tym , iż otwierając drzwi pasażera z przodu bądź tyłu prawej strony nie zapalają się lampki wewnętrzne , FIS także nic nie pokazuje , nawet lampki w drzwiach się nie świecą , Szyby natomiast działają prawidłowo . Jedyne co zwróciło jeszcze moją uwagę , to podczas otwierania samochodu z pilota otwiera drzwi pasażera dwa razy , natomiast u kierowcy tak jak powinno być , tylko jeden . Może ktoś miał podobny problem i napisze na forum , bo naprawdę nie wiem co mam już robić :wallbash: VAG także nic nie pokazuje poza błędem tylnych drzwi lewych wywalając błąd 'Nie będą zabezpieczone' - coś w tym stylu . Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za zainteresowanie się wątkiem i pomoc :wink4:

Opublikowano

Widocznie cos nie laczy :) musisz zdjac tapicerke i wszystko posprawdzac gdzie uciekly prady :) tu masz jak sie zdejmuje tapicerke http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=140372.0 Szukalbym gdzies przyczyne w zamku drzwi i slupku auta

Opublikowano

vaga podlacz to sie dowiesz

Opublikowano
  • Autor

vaga podlacz to sie dowiesz

Napisałem że VAG także nic nie pokazuje , więc po co to robić po raz kolejny . Dzisiaj na przykład znów wszystko działa jak należy , możliwe że coś z mikroczujnikami , ale żeby od razu 2 padły to chyba trochę nie możliwe , albo ja mam takie szczęście :wallbash: Zauważyłem też nietypowy problem z podświetleniem zapalniczki , po zapaleniu świateł zapali się na 3 sekundy i gaśnie , po ponownym wyłączeniu i włączeniu świateł po krótkiej chwili znów to samo lub nawet bez reakcji :disgust: W A3 też mi tak świrowała elektryka , w A4 to samo , nie wiem czy to jakaś przypadłość Audi czy takie wadliwe modele :no:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Działają te mikrostyki też w b5 bo u mnie sie zepsuły obydwa i musze wymienić?