kedzior_1265 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 witam wszystkim posiadam audi 2,6 quattro mam z odpaleniem rano, jak odepne klemy na 2 s + i - to odrazu zapali. od dluszego czasu nie moge sie uporaz z zablokowany modul sterujacy za immo mam emulatorem i nic nie pomoglo a blad pozostal mam pytankic o moge mu adaptacje zrobic tylko nieznam wartosci jaka mam wpisac prosze nie usuwajcie temamtu tez szukalem ale nic nie znalazlem
dzinks Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 witam miałem podobny problem w 100 z 2,6 motorem i przerobiłem instalacje przy kompie tzn. zamieniłem styk 30 na 15[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 18:16_________________________________________________jedyny minus to to ze ECU nie pamiętał błędów
kedzior_1265 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 gdzie ten styk sie znajduje w skrzynce bezpiecznikow czy w ecu
kedzior_1265 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 czeko muwisz kolego ze winne jest lpg
szogun0 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bo się adaptacje w benzynowym ECU rozjeżdżają i odłączeniem klemy kasujesz to. Wyreguluj LPG tak jak należy i będzie jeździło i odpalało bez odłączania klemy.
kedzior_1265 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 jakies 2 miesiace temu mialem popraiana mape bo na postojowych gasl mi jak sie nagrzal jak widac nie dalo to skutku
czaki22 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ecu do wymiany silnika, zamiana stykow powoduje reset ecu tak jak odpiecie aku, mialem szukalem ludzie czytajcie forim
Rekomendowane odpowiedzi