Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy na konsolach! Playstation 3 / Xbox 360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako świeżo upieczony użytownik Playstation 3 chciałbym zaproponować utworzenie nowego wątku na temat grania na konsolach wśród klubowiczów.

Dzielcie się swoimi wrażeniami z użytkowania sprzętu, akcesoriów i gier, radami co do zakupu, itp.

PS3 posiadam na razie od 2 dni, wczoraj zarwałem noc do 4 rano :) i jak na razie jestem zachwycony :th:

Grafika, dzwięk, funkcjonalność oraz jakość wykonania sprzętu na prawdę mnie zachwyciły.

Opublikowano

Hyhy.. teraz tylko podpiac pod Navi Plus.. :naughty:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja własnie dzisiaj nabyłem PS3 60gb z czytnikiem kart itd.... i właśnie się zastanawiam nad kupnem jakiegoś lepszego kabla do podłączenia z tv :mysli: , zastanawiam sie też jak to jest z tymi grami z ps2 i ps3 , bo ponoc mam w konsoli mozliwosc odtwarzania gier ze starszych konsol w tym ps2 i ps... tyle ze gra na ps3 kosztuje 150 a na ps2 50 :) , tylko czy bedzie duza roznica w grafice jak wsadze gierke z ps2 zamiast z ps3 :mysli:

Opublikowano

ja własnie dzisiaj nabyłem PS3 60gb z czytnikiem kart itd.... i właśnie się zastanawiam nad kupnem jakiegoś lepszego kabla do podłączenia z tv :mysli: , zastanawiam sie też jak to jest z tymi grami z ps2 i ps3 , bo ponoc mam w konsoli mozliwosc odtwarzania gier ze starszych konsol w tym ps2 i ps... tyle ze gra na ps3 kosztuje 150 a na ps2 50 :) , tylko czy bedzie duza roznica w grafice jak wsadze gierke z ps2 zamiast z ps3 :mysli:

[br]Dopisany: 27 Luty 2008, 06:58 _________________________________________________stary , różnica w grafice bedzie kolosalna. Gry na PS2 byly robione na konsole PS2 która chodzi na innym procku majacym chyba 7-8 lat, rozdzielczosc na ekranie to 480 linii poziomych , a gry na PS3 sa w HD czyli minimum 768 linii poziomych czyli juz prawie połowe wiecej, to tak pokrótce dla uzmysłowienia ci wytłumaczyłem. mozesz odtwarzac gry z PS2 , jest baaaaardzo duzo dobrych gier na PS2 ja sam chciałem kupic sobie juz PS3 ale stwierdziłem ze jeszcze za wczesnie , graczem konsolowym jestem od momentu wyjscia PSOne czyli kilkunastu lat , sledze rynek konsolowy i według mnie jest za wczesnie jeszcze na kupno PS3 , swietne gry na ta konsole wyjda dopiero pod koniec tego roku , mówie tu o takich killerach jak Resident Evil 5 , Metal Gear Solid 4 , Killzone 2. Teraz jest kilka dobrych gier na PS3 ale biblioteka gier na Ps2 którą posiadam jest tak duża , jest tak dużo gier w które nie grałem , a są swietne , ze sie wstrzymałem z kupnem. no ale to jest tylko moje subiektywne zdanie, kto sobie kupił PS3 napewno nie bedzie sie nudził :th: :th:, ja mam duze zaległosci na PS2 i to musze ogarnąc :kox:
Opublikowano

dzięki msc79 za wyjaśnienia :), niby masz racje, ale np gra gow of war II ma dla mnie rewelacyjną grafikę, gra po prostu prze fajna sama w sobie no i od strony graficznej przoduje spośród gier na ps2... wiec mysle ze na ps3 tak zle nie bedzie :) wiadomo ze gry przystosowane na ps3 beda mialy lepsza grafe ale niektóre z ps2 tez sa niczego sobie :th:

przymierzam się teraz do kupna kabla hdmi-hdmi...czy ktoś mi może powiedzieć, na co mam zwrócić uwagę przy kupnie takiego kabla ?? bo rozpiętość cenowa na allegro waha się od 10 do 1500zł :mysli:

Opublikowano

m . in. god of war II , final fantasy XII , Gran turismo 3 i 4 , Resident Evil 4 to gry których PS2 z czysto technicznego punktu widzenia nie powinna wogóle pociągnąć :) na PS3 te gry tez beda wyglądały za***iście , no ale nie oszukujmy sie ze sa tez gnioty które zle wygladaja na normalnym Tv , a jakbys je podpiął pod plazme 40" to by cie Pixeloza pożarła żywcem :> ja w kazdym bądż razie czekam na ukazanie sie MGS4 :notworthy: , Tekken 6 :notworthy: , Final fantasy XIII :notworthy: , Resident Evil 5 :notworthy: , no i Gran Turismo 5 :notworthy: . Jesli te gry wyjda od developerów natychmiast kupuje Plejstejszyn trzy . w kwestii kabla ci nie pomoge , jestem tylko graczem. :kox: