Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Rozbebeszone kable komp. "bo zapłon wzmocniony i obroty falują" słowa magika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj śmignąłem skontrolować mojego magika od gazu, który robi mi instalację. Wszystko, ładnie pięknie na swoim miejscu, w miarę schludnie. Przeraził mnie jednak widok komputera... wpadając do zakładu zobaczyłem mechanika grzebiącego przy komputerze, w wiązce kabli, z których większość była porozcinana, magik łączył coś później izolował taśmą. Byłem zdziwiony z deczka tym, że podpinając staga pod komputer auta, musiał rozbebeszyć wszystkie kable, a później łączyć je. Jak to się ma w ogóle bo jestem zielony w tym temacie, czy żeby podpiąć sterownik gazu trzeba ciąć kable przy komputerze auta. Magik tłumaczył się jakimś "wzmocnionym zapłonem" o którym pierwszy raz słyszę no i niby przez to jego praca przedłużyła się.

Opublikowano

Pewnie szukał sygnału predkosci obrotowej a ze nie miał schematu to szukał poomacku :thumbdown: albo cos spie...ł i prbował jakos zreanimowac auto.

Opublikowano
  • Autor

Autko odebrałem już wczoraj, instalacja założona bardzo dobrze mapy praktycznie się zgrały, między gazem a benzyną nie czuć praktycznie różnicy. Straciłem około dwóch trzech kucyków tylko.

Opublikowano

A powiedz na jakich gratach masz instalacje?

Opublikowano
  • Autor

Sterownik mam Staga 300 plus, lista wtrysków REGA, parownik tomasetto, odolejacza BRC, miedź 6mm.

Opublikowano

Mam nadzieje ze tomasetto Artic a nie Alaska :cool1: poza tym OK wtryski mozna by dac troszke lepsze w podobnych pieniadzach.

Opublikowano
  • Autor

Tomasetto Artic z tego co kojarzę, no wtryski chciałem bardzo, żeby były Hany czerwone, ale jak usłyszałem cenę to zrezygnowałem :wallbash: Magik proponował mi jeszcze komputer ROXI, ale nigdzie o niczym takim nie słyszałem i dlatego wolałem nie ryzykować. Może Ty powiesz mi coś więcej na temat tego sterownika? :hi:

Opublikowano

Bardzo mało popularny i prawde mówiąc nie znam jego włąściwosci, dobrze zrobiłes ze wziąłes Staga, Hanki to koszt około 120zł sztuka wiec tragedii nie ma

Opublikowano
  • Autor

No tak, to za wtryski wyszło by mnie 480 a tak, niecałe dwie stówki zapłaciłem za rege, jak będą wariować to nie będzie żal wy...bać.

Opublikowano

Ja ma Raila i tez daje rade juz 20tys przelatane i wszystko dziaął jak należy, fakt ze prawie cały czas jeżdze z podpietym lapkiem, takie zboczenie zawodowe. Z czasem zmieniam na 300-4+ zeby miec mozliwosc wiekszej zabawy korektami temp i po obrotach.

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, że to tej Jeleniej mam w chu.. drogi tak to bym na komputerek przyjechał :gwizdanie: