Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Problem z klimatyzacją - Lublin ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem polega na tym, iz klima,a takze sterowanie kierunkiem nadmuchow nie dzialaja :cry:

klima jest nabita, panel wyswietla wszystko dobrze. silniczki wydaja sie byc dobre(podlaczone pod baterie dzialaja).uzytek z panela mam jedynie taki,ze reguluje sile nadmuchow i ladnie wyglada :dance: co moze byc tego przyczyna? z tego co sie dowiedzialem,to albo tasma w panelu(zimne luty) albo jakis moduł. wydaje mi sie,ze najlatwiej byloby sprawdzic podlaczajac moj panel do czyjegos samochodu,albo czyjs panel do mojego samochodu...i tu zaczynaja sie schody. probowalem kupic panel,ale w okolicy nie maja nigdzie takowych (uzywanych oczywiscie).1.czy jest ktos z Lublina,kto bylby mi w stanie pomoc(panelem lub samochodem)?[oczywiscie odwdziecze sie] 2.gdzie znajduje sie ten modul? 3.co mam zrobic? :confused4: od ponad roku nie mam klimy, a chcac zmienic z cieplego na zimne musze siegac do nog pasazera i zmieniac recznie ustawienie tej "wajchy". nastawic nadmuch na szybe wogole nie jestem w stanie.

Opublikowano

Pewnie blokada silniczków.

Mogę to zrobić :P

Opublikowano
  • Autor

Pewnie blokada silniczków.

Mogę to zrobić :P

silniczek odpowiedzialny za przestawianie nadmuchow z nog na twarz (niebieska "wajcha") rozkrecilem,przeczyscilem - dalem to komus i ten ktos podlaczyl pod baterie. podobno silniczek dawal jakies oznaki zycia... czy to dalej moze byc to?

Opublikowano

Nastawy podstawowe zrób w Climatronicu i powinno zacząć chodzić.