Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Panowie, proszę o sugestie gdzie szukać przyczyny "chrupania" Pacjent wydaje odgłos chrup chrup (czasem puknięcie) dobiegający z prawego przedniego koła. Nie dzieje się to cyklicznie ale od czasu do czasu. Najczęściej w czasie ruszania pod górkę, tylko na niskim biegu z niewielką prędkością. Byłem u mechanika - wykluczył przegub, ukruszone sprężyny, wahacze. Ale rozłożył ręce bo jak na złość, przy mechaniku nie chciało "chrupnąć". Co to może być _________________________________________________ Łożysko? Nic nie huczy Luźny klocek hamulcowy? Nie mam już pomysłów
mcm Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 pomyśl nad tym luźnym klockiem, ja miałem urwany jeden sprężynowy uchwyt ten co wchodził w cylinderek i też pukało, wymieniłem klocki i spokój
Armi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzięki , zaraz się biorę za sprawdzanie.
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Armi jeśli to "chrup, chrup" to takie skrzypienie to sprawdź "banana" :gwizdanie:
Armi Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Problem rozwiązany Nie był to ani przegub ani wahacz ani łożysko Wydech latał na boki
Rekomendowane odpowiedzi