sylwia25555 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 mam problem z regulacją fotela przód - tył. Otóż do tej pory działało to świetnie, a dziś przy próbie przybliżenia fotela do kierownicy kiedy pociągnęłam za ta wajhe poczułam ze ona luźno się podnosi, ale niestety nie przesuwa fotela, tak jakby coś nie laczylo, mogło sie cos urwac? i czy da sie to naprawic?
wrclaguna Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wszystko da sie naprawic niech ktos odreci ci cztery sruby przy fotelu i spradzi co sie stalo pod nim Masz elktryczne czy manual bo nie napisalas :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 manual oczywiście:) musisz sciagnac fotel i zobaczyc co sie stalo nic tu wiele nie pomoge
sylwia25555 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2011 naprawione, spadła jakas spręzynka, nie wiem dokładnie co bo ja nie naprawialam ale mi naprawiano:) koniec wątku
piteras Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 tez to mialem, spadla spinka na koncu linki, mocowana jest w metalowej czesci siedziska, po podniesieniu siedziska na max do gory widac ja, minuta i zrobione - pod warunkiem ze znajdziemy spinke
Rekomendowane odpowiedzi