Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Po wymianie alternatora problem z webasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam takie pytanie.. Akumulator mi siadł co się później okazało że alternator nie ładuje.. Oddałem auto do Mechanika gdzie zregenerowali mi alternator i wszystko jest dobrze, ale po naprawie chodzi webasto.. Mówiłem to mechanikowi on mi powiedział że wszystko podłączył prawidłowo.. Nigdy wcześniej nie używałem webasto. Nie wiem co to może być i jak mam wyłączyć to webasto? Proszę o radę bo nie wiem co mam dalej z tym zrobić.. Jak zostawię auto na noc to cały czas będzie chodzić.

[mod]Gdzie jest prefix!!!! - poprawiłem (kolejne wylądują w koszu)[/mod]

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem co ma alternator do webasta.. :mysli: Mówię jak jest.. Gdzie mogę sprawdzić model webasta? Nie znam się za bardzo więc proszę o pomoc..

Opublikowano

Masz jakies dokladane webasto i ja tez nie wiem co tam siedzi :dontknow: Podepnij kompa i sprawdz bledy jakie sa , moze to cos innego

Opublikowano

Masz jakiegoś pilota lub sterownik do webasta ?

Opublikowano
  • Autor

Noo tak chyba zrobię. Pojadę na komputer. Przy kupnie auta nie dostałem żadnego pilota do webasta :kwasny: [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 19:57_________________________________________________Byłem teraz zobaczyć do auta czy nadal webasto chodzi i cisza.. Webasto się wyłączyło. Zapalałem i gasiłem auto, żeby zobaczyć czy będzie to samo. Webasto się nie włącza wiec wszystko niby jest dobrze. Pierwszy raz się spotkałem z takim czymś. Akurat po tym jak odebrałem auto od mechanika.