Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Dziwna Stłuczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym przedstawic sytuacje. Zatankowalem sobie do pełna podtlenku LPG na stacji i poszedlem placic ....

slysze ze wyje jakis alarm, obracam sie a tam moje A4, pomyslalem wiec o co kaman :)

ide w strone auta a tam stoi seat, babeczka chciala cofnac autem meza, cordoba w sedanie, sama ma seicento wiec zapomniala ze ma tyl i mi uderzyla w zderzak, spisalismy oswiadczenie, swiadków, na stacji byly kamery, w moim aucie dosc niefortunnie, jej nic sie nie stalo (zarysowanie zderzaka) a u mnie w mojej Laluni bo jest dosc nisko posadzona, zarysowany zderzak, odskoczyla dokladka zderzaka na odcinku 10cm, i lampa stracila zatrzask bo odstaje, czekam na likwidatora szkód teraz, wiec auta nie ruszam bo nie oszukajac sie i tak nie bede nic nowego kupowac, listwa wskoczy na swoje miejsce, zderzak ma 2 rysy po 1cm, lampa jakos sie zamocuje moze tylko sie przesunela bo niema uszkodzenia szkla ani nic ;)

jesli w aucie mam lampy po lifcie + ksenon, zarysowany zderzak, listwa odstaje to co powinien uwzglednic ubezpieczyciel, lakierowanie zderzaka czy wymiana i lakierowanie ( rysy sa od tlumnika wiec co plastiku az), slizg zderzaka wyskoczyl (zatrzaski ok i wszystko), lampe mi powienien chyba nmowa przyzanac z tego co wiem bo zatrzaski sa niewymienialne? a listwa dokladka zderzaka ? :)

Pozdrawiam :) i nie rozumiem jak kurde mozna na wstecznym wjechac w zaparkowany samochód :) ale to nic babka probowala mi wmowic ze ja na nia najechalem na szczescie obejrzelismy z klamer i nie musialem juz tlumaczyc ze mnie w aucie nie bylo :)

Opublikowano

Miałem wczoraj identyczną sytuację, na krzyżówce wieczorem, kierowca po zmianie na zielone zamiast w przód to wbił wsteczny. Mocowanie lampy poszło, ryski i cofnięty zderzak.

Bezmyślność do kwadratu to raz a dwa nieużywanie lusterka, no bo po co...