bodowp Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 spamerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ale jesteście wylewni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Tylko by siedzieli w robocie na forum, weekend przyjdzie i już są wylewni. Dzisiaj napotkane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Pijoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Pozdrowki z STA. Dzisiaj Furmanka zmieniła właściciela ;( Edytowane 6 Września 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Pozdrowki z STA. Dzisiaj Furmanka zmieniła właściciela ;( Ale dopie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Pozdrowki z STA. Dzisiaj Furmanka zmieniła właściciela ;( Mówiłem ci że te alarmy odcinki i kamery nic ci nie dadzą bo jak będą chcieli to i tak wezmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Panowie, ma ktos do sprzedania lub do pożyczenia na kilka godzin taki 'pusty' wlacznik jak tu na aukcji pomiedzy poziomowaniem swiatel a halogenami: http://allegro.pl/audi-a4-b5-wlacznik-podgrzewania-tylnej-szyby-i4569726923.html pilna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopezzz Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam szanowne grono miłośników jedynej słusznej marki samochodów. Widzę duże zmiany na forum i dotyczące miejsca naszych spotkań. Oczywiście dostosuję się, choć to dla mnie trochę dalej. Jest pytanie, czy ktoś się orientuje jaki jest wymiar śrub do kół w B7? Mam kupca na felgi i muszę mu podać parę parametrów. Chodzi o średnicę tych śrub i czy podejdą do Mercedesa S klasy? Link do aukcji z felgami: http://allegro.pl/felgi-asa-bbs-19-cali-chrom-audi-mercedes-vw-i4585503777.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foras Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Na początku chciałbym się jeszcze raz ze wszystkimi przywitać W końcu udało się nam (mnie i mojej 2 połówce) nabyć audi a4 b5 avant z czego jesteśmy bardzo zadowoleni!I tu pojawia się pytanie: czy na takim spocie może się pojawić każdy czy trzeba spełnić jakieś dodatkowe wymagania (poza byciem fanem i posiadaczem audi)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Na początku chciałbym się jeszcze raz ze wszystkimi przywitać W końcu udało się nam (mnie i mojej 2 połówce) nabyć audi a4 b5 avant z czego jesteśmy bardzo zadowoleni! I tu pojawia się pytanie: czy na takim spocie może się pojawić każdy czy trzeba spełnić jakieś dodatkowe wymagania (poza byciem fanem i posiadaczem audi)? Kolego każdy normalny człowiek kochający audi jest mile widziany. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Siema z ranca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Siema z ranca W środe popielcową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Pany wbijac do działu sprzedam. Duzo rarytasów do b6, b7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foras Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Na początku chciałbym się jeszcze raz ze wszystkimi przywitać W końcu udało się nam (mnie i mojej 2 połówce) nabyć audi a4 b5 avant z czego jesteśmy bardzo zadowoleni! I tu pojawia się pytanie: czy na takim spocie może się pojawić każdy czy trzeba spełnić jakieś dodatkowe wymagania (poza byciem fanem i posiadaczem audi)? Kolego każdy normalny człowiek kochający audi jest mile widziany. Zapraszamy No to super! Spot jest na parkingu przed Plazą czy na tym podziemnym? I jeszcze jedno pytanko mam do forumowiczów: Gdzie w krk można odblokować radio (gamma cc blaupunkt)? Edytowane 8 Września 2014 przez foras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Poniedziałek ale przynajmniej ostatni poniedziałek przed urlopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi