Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Pukanie z lewej strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sobote zmienilem komplet calkiem inna jazda ale dalej slysze pukanie z lewej strony z tego co dobrze kumam pozostala jedynie poducha amorka?? jesli sie myle niech ktos mnie poprawi.. jezeli spracowana poducha bedzie oznaczalo ze amorek tez moze miec juz dosc??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Doszedłeś do tego co to puka? Mam wymieniona całą zawiechę, końcówki drążków, łączniki stabilizatorów a nadal coś mi puka z lewej strony :wallbash: już sam nie wiem, przeguby, amortyzator czy coś innego? :mysli:

Zauważyłem, że mając auto na lewarku, gdy dokręcam koło, podnosi się koło do góry to słychać właśnie ten stuk :wallbash:

Opublikowano

sory za ot ale ciekawi mnie co to moze byc , moze amorek faktycznie?

Opublikowano

Doszedłeś do tego co to puka? Mam wymieniona całą zawiechę, końcówki drążków, łączniki stabilizatorów a nadal coś mi puka z lewej strony :wallbash: już sam nie wiem, przeguby, amortyzator czy coś innego? :mysli:

Zauważyłem, że mając auto na lewarku, gdy dokręcam koło, podnosi się koło do góry to słychać właśnie ten stuk :wallbash:

A może ta czapka Ci się poluzowała do której się przykręca górne mocowanie amora i dopiero całość do karoserii z tego co pamiętam chyba na dwóch bolcach z gwintem siedzi od góry przykręcona, albo się poluzował któryś albo wyrwał w co wątpię ale wszystko jest możliwe.

PS. w A4 nie ma łożyska jak się okazuje w b4 jest na bank.

Opublikowano

Skoro podnosisz koło i słychać stuk to masz już odpowiedź, łożysko amortyzatora na bank.

:mysli: no tak amory z przodu pewnie mam do wymiany bo tylko tył wymieniałem, a to łożysko to jest część amortyzatora czy oddzielnie się je wymienia?

Opublikowano
  • Autor

tez mam pukanie z lewej strony napisalem do goscia od ktorego zamowilem amorki i twierdzi ze w audi nie ma lozysk na amorki. wahacze wszystkie mam wymienione na nowe odrazu po zmianie dalej bylo slychac to pukanie. tutaj jest zestaw tych amorki http://allegro.pl/show_item.php?item=1712187461 i te plasikowe krazki ktore przy talezykach to jakies nakladki na amortyzator wiec za co one odpowiadaja i czy ta czesc w amorku moze pukac??

Opublikowano
  • Autor

to co maglownica mi stuka to by bylo slychac przy skretach??!! a mi tylko na pacholkach stuka [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 20:31_________________________________________________a do czego sa te niby nakladki na amorek za co one odpowiadaja???