[B6 AWX] ESP a błąd 1826
0

    11 odpowiedzi w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    witam odpiolem dzis akumulator po ponownym podpieciu swiecil sie blad esp, podpiole vaga i pokazalo blad 1826 kasowanie go nic nie da jak skasoje to pojawi sie od nowa a esp swieci sie dalej

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    a przejechałeś się kawałek :mysli: Błąd powinien sam się skasować po przejechaniu kawałka by wszystko się skalibrowało

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    wlasnie w jak jechalem do pracy zgasla ta kontrolka esp wiec chyba wszystko ok.

    a wiesz moze czemu zanizylo mi dystans ktory moze przejechac na baku, rano jak pokazalo mi ze moge zrobic jescze 700km a wieczorem jak jechalem pokazalo tylko 460km:( a wg wskazowki jest jeszcze 3/4 baku a na 1/4 zrobilem 300km

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    wyzeruj spalanie

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    a wiesz moze czemu zanizylo mi dystans ktory moze przejechac na baku, rano jak pokazalo mi ze moge zrobic jescze 700km a wieczorem jak jechalem pokazalo tylko 460km:( a wg wskazowki jest jeszcze 3/4 baku a na 1/4 zrobilem 300km

    Pewnie dlatego że trochę poganiałeś auto i komputer przelicza ilość do przejechania kilometrów wg danego spalania, na pewno jak będziesz spokojniej jechał to te kilometry do przejechania Ci się zwiększą. na 3/4 zbiornika zrobisz ok 600 - 700 km przy spokojnej jeździe :wink4::rolleyes:

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    no wlasnie nie gonilem go, moze to ma jakis zwiazek ze odpiolem akumulator? to bylo tak rano jak jechale pokazywlao 700km wiczorem zaraz po odpalemiu pozakazalo 460km za nim dojechalem do pracy podnioslo sie do 480km

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Wszystko się unormuje nie przejmuj się. A masz pełnego fisa jeżeli tak pokasuj wszystkie wartości i niech sobie nalicza od nowa :decayed:

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    w takim razie poczekam, fis z czasem zaloze narazie autko mam miesiac. jeszce raz dzieki za pomoc[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 14:57_________________________________________________witam, wszystko juz sie rozwiazalo, dystans wrocil do normy i blad tez naprawiony, okazalo sie ze jak wymieniali rozrzad nie wpieli jednej wtyczki i prze to nie bylo ladowania na wolnych obrotach, teraz wszystko wrocilo do normy

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się
    0

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.