Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Spryskiwacze lamp xenonowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cena OK ale potrzeba jeszcze maly dodatkowy zbiorniczek i pompke

lepiej poszukaj kompletnego pod xenon :)

tu masz :cool1:

http://moto.allegro.pl/item1128864721_audi_a4_2001_2007_zbiorniczek_spryskiwacza.html

Opublikowano

cena OK ale potrzeba jeszcze maly dodatkowy zbiorniczek i pompke

lepiej poszukaj kompletnego pod xenon :)

tu masz :cool1:

http://moto.allegro.pl/item1128864721_audi_a4_2001_2007_zbiorniczek_spryskiwacza.html

Obawiam sie ,ze nie podejdzie ten zbiorniczek.Do awx wystarczy dokupic maly zbiorniczek z miejscem na pompke.W watku sa zdj i nr zbiorniczka.

Opublikowano

w tym watku jest taki smietni ze ciezko sie polapac o co chodzi :confused4:

Jesli ktos kuma temat to poprosze o numer tego zbiorniczka co mi brakuje i kompletna pompke :notworthy:

Opublikowano

aaadr3.jpg

8E0955453AH[br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 17:11_________________________________________________A pompke kup na allegro.Ta sama firma co w aso,ale bez loga audi i cena 50zl,a nie 160..

Opublikowano

i jeszcze dwa pytania...wiem ze jest w tym watku...ale zapytam raz jeszcze...

Jak jest podlaczony ten dodatkowy zbiorniczek do tego glownego? I czy jesli zamowie ta czesc ktorej numer mi podales to bedzie juz z tym podlaczeniem czy czego bedzie mi brakowalo? No i jak ktos ma namiar na pompke z allegro to poprosze

Opublikowano

NA poczatkowych stronach masz wszystko opisane :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Pompek jest masa na allegro...poszukaj sobie :disgust:

Opublikowano

pilot010.jpg

a ten wezyk ktory przedstawiles na foto jest w komplecie??

Opublikowano

Nie ma.Dobierzesz np. w castoramie.

Opublikowano

a ten Ori zbiornik kazdy ma ta zaslepke pod zbiornik do lamp??

Opublikowano

Tutaj masz VW:

http://allegro.pl/item1095569736_pompka_spryskiwaczy_reflektorow_vw_skoda_bmw.html

a tutaj VDO:

http://allegro.pl/item1143976229_pompka_spryskiwaczy_reflektorow_audi_bmw_skoda_vw.html

Porownywalem z orginalem z logo audi i sie niczym nie rozni. W wykonaniu i dzialaniu jest to samo.

Opublikowano

dziekuje koledzy :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:...teraz musze zakupic ten zbiorniczek i pompke i dalej z tym do przodu...bo nastepna ma byc manetka Fis`a...a czas nagli...

W tym temacie mam jeszcze jedno pytanie...mianowicie...czy moge podlaczyc to pompke od spryskow lamp...pod ta do szybek czy jakos inaczej puszcza sie wiazke do jakies przekaznika czy cos w tym rodzaju??

Opublikowano

dziekuje koledzy :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:...teraz musze zakupic ten zbiorniczek i pompke i dalej z tym do przodu...bo nastepna ma byc manetka Fis`a...a czas nagli...

W tym temacie mam jeszcze jedno pytanie...mianowicie...czy moge podlaczyc to pompke od spryskow lamp...pod ta do szybek czy jakos inaczej puszcza sie wiazke do jakies przekaznika czy cos w tym rodzaju??

Nie podlaczaj do szyb,bo nie wyrobisz na plyn.

Ja mialem podlaczone na ori,a nadal nie dzialalo.Przyczyna chyba byla w steroniku swiatel.Mialem sprawdzac,ale auto ukradli.

Wrclaguna mial podlaczac u siebie :mysli: :mysli:

Opublikowano

no to poczekam moze WRCLaguna napisze jak to podlaczyc :notworthy:

Opublikowano

no to poczekam moze WRCLaguna napisze jak to podlaczyc :notworthy:

Mysle ze bedzi DIY ze spryskami i ukladem samopoziomowania xenon tylko czekam na mojego kumpla zeby to podlaczyc wszystko, a teraz wiadomo wszyscy na urlopie :gwizdanie:

Opublikowano

:mysli: ja chyba nie mam ukladu samopoziomowania :no:

Jak mozna rozpoznac czy jest takie cos?

Opublikowano

:mysli: ja chyba nie mam ukladu samopoziomowania :no:

Jak mozna rozpoznac czy jest taklie cos?

Skoro nie miales xenonow to nie masz :tongue4:

Opublikowano

Xenon jest ori i spryski tez...od poczatku jak kupielm tylko brakuje po kolizji tych czesci zbiornika :wallbash:

Opublikowano

No to masz uklad samopoziomowania.PO uruchomieniu auta i zapaleniu swiatel,powinny pojsc do gory, a nastepnie sie obnizyc do pozycji normalnej.