Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Pilot scyzoryk - wymiana czy naprawa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, prawdopodobnie mam padnięte ori piloty scyzoryki, bo jak kupiłem to już nie działały i muszę zamykać/otwierać kluczykiem. Nie da się ich zakodować VAGiem bo ich po prostu nie widzi - tak jakby nie wysyłały sygnału. Czy je gdzieś naprawiają czy musze zamówić nowe w ASO? I ile taka przyjemność mniej więcej kosztuje? Doradźcie co robić :mysli:

Opublikowano

Koledzy, prawdopodobnie mam padnięte ori piloty scyzoryki, bo jak kupiłem to już nie działały i muszę zamykać/otwierać kluczykiem. Nie da się ich zakodować VAGiem bo ich po prostu nie widzi - tak jakby nie wysyłały sygnału. Czy je gdzieś naprawiają czy musze zamówić nowe w ASO? I ile taka przyjemność mniej więcej kosztuje? Doradźcie co robić :mysli:

sprawdz czy nr i Mhz na module komfortu i na pilotach sie zgadzaja bo to troche dziwne,że oba nie działaja
Opublikowano
  • Autor

Zgadzają się i już nawet na drugim module też sprawdzałem, bo tez mi się to dziwne wydawało, ale jest tak samo czyli ich nie widzi.

Opublikowano

Zgadzają się i już nawet na drugim module też sprawdzałem, bo tez mi się to dziwne wydawało, ale jest tak samo czyli ich nie widzi.

to pozostaje kupno nowego lub pożyczenie na chwile z innej B7 i sprawdzenie czy wykrywa
Opublikowano

albo wpadanie na spoty.......... wtedy takie tematy ogarnia się w kilka minut :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No to jak mi się uda to wpadnę w niedzielę, może coś wymyślimy wspólnie.. :) Ma ktoś zwykle kompa na spotach bo u mnie niestety bateria padła?

Opublikowano

komp na spotach jest... profilaktycznie można na regionalnym dzień wcześniej się przypomnieć