Opublikowano 22 Czerwca 201115 l Koledzy, prawdopodobnie mam padnięte ori piloty scyzoryki, bo jak kupiłem to już nie działały i muszę zamykać/otwierać kluczykiem. Nie da się ich zakodować VAGiem bo ich po prostu nie widzi - tak jakby nie wysyłały sygnału. Czy je gdzieś naprawiają czy musze zamówić nowe w ASO? I ile taka przyjemność mniej więcej kosztuje? Doradźcie co robić
Opublikowano 22 Czerwca 201115 l Koledzy, prawdopodobnie mam padnięte ori piloty scyzoryki, bo jak kupiłem to już nie działały i muszę zamykać/otwierać kluczykiem. Nie da się ich zakodować VAGiem bo ich po prostu nie widzi - tak jakby nie wysyłały sygnału. Czy je gdzieś naprawiają czy musze zamówić nowe w ASO? I ile taka przyjemność mniej więcej kosztuje? Doradźcie co robić sprawdz czy nr i Mhz na module komfortu i na pilotach sie zgadzaja bo to troche dziwne,że oba nie działaja
Opublikowano 22 Czerwca 201115 l Autor Zgadzają się i już nawet na drugim module też sprawdzałem, bo tez mi się to dziwne wydawało, ale jest tak samo czyli ich nie widzi.
Opublikowano 22 Czerwca 201115 l Zgadzają się i już nawet na drugim module też sprawdzałem, bo tez mi się to dziwne wydawało, ale jest tak samo czyli ich nie widzi. to pozostaje kupno nowego lub pożyczenie na chwile z innej B7 i sprawdzenie czy wykrywa
Opublikowano 22 Czerwca 201115 l albo wpadanie na spoty.......... wtedy takie tematy ogarnia się w kilka minut :gwizdanie:
Opublikowano 22 Czerwca 201115 l Autor No to jak mi się uda to wpadnę w niedzielę, może coś wymyślimy wspólnie.. Ma ktoś zwykle kompa na spotach bo u mnie niestety bateria padła?
Opublikowano 22 Czerwca 201115 l komp na spotach jest... profilaktycznie można na regionalnym dzień wcześniej się przypomnieć