Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Wymiana radia GAMMA CC na ALPINE - problem z tyłem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, u kolegi w B5 są z tylnie glosniki w pólce (pewnie ze wzmacniaczami wbudowanymi) Z radia wychodzą 3 kostki - zasilanie, glosniki i trzecia żółto-zielona ( pewnie od tylnich glosników ) Jak to podlaczyc pod radyjko alpine gdzie sa wyjscia na 2 kostki i na chincze ?? Help

Opublikowano

mam podobnie, albo tak samo (8 aktywnych glosnikow) + jeszcze niebieska, ale nie wazne jesli nie ma sie zmieniarki i sterowania, robote robi ta zolta kosc... musisz nabyc adapter iso na rca , ja kupilem na allegro od tego goscia

http://www.allegro.pl/item301475266_adapter_audi_vw_gniazdo_mini_iso_2_wyjscia_f_vat.html

nastepnie wpiac wtyczke iso oem (ta zolta,ta z auta) do meskiej (nabytej), czincze do radyjka w Rear ( czerwony w czerwony, czarny w bialy), a ten czerwony kabelek musisz polaczyc z +12V na wzmacniacz (amplituner remote)--- w kostce od Alpine to jest niebieski, albo bialo niebieski, w kazdym razie w instrukcji jest rozpiska, sprawdz i bedzie smigalo

dodatkowo ten adapter i radyjko umozliwia sterowanie subem, ktory zapewne ma w lewym tylnym nadkolu kolo wzmacniacza

Opublikowano

Podsumowujac, na bank proponowany przez ciebie "adapter iso na rca" wystarczy i bedzie wszystko gitara? Mam te 8 aktywnych głośnikow bez suba...

Opublikowano
  • Autor

Podsumowujac, na bank proponowany przez ciebie "adapter iso na rca" wystarczy i bedzie wszystko gitara? Mam te 8 aktywnych głośnikow bez suba...

u Ciebie napewno nie :tongue4::polew: