Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Czy da się podłączyć radio do tego monstera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje radio :

5894779468_84e1bcdb1e.jpg

IMG_0760 by Furtek, on Flickr

5894780118_f9d37fae4e.jpg

IMG_0761 by Furtek, on Flickr

I zasilacz :

5894824716_cc9b944d58.jpg

IMG_0762 by Furtek, on Flickr

I czy idzie to podłączyć czy gra nie warta świeczki ? Pozdrawiam

Opublikowano

Da radę, tylko nie wiem, czy warto - masz chyba Symphony/Concert , to może i Bose na pokładzie, a gra to całkiem przyjemnie... Jeśli chcesz podłączyć skrzynkę pod radio, to potrzebujesz przejściówki mini-iso - chinch. Patrzę tak dokładnie na fotkę i sam nie wiem - chyba jednak masz tylko tylne głośniki podłączone aktywnie, więc w zasadzie, to musisz sobie kupić kabel chinch i 3 piny mini-iso. Chinche do wzmacniacza, do kostki te 3 piny z przewodami i będzie grało.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Tak mam Bosche i gra całkiem przyjemnie. Tylko od czasu do czasu chciałbym włożyć rakietę do bagażnika i pogłośnić nieco.

to ten kabel ? MINI_ISO_LINE_OUT_amplifier_VW.jpg

wystarczy jeden biały i czerwony ? wówczas by było 3 pin tylko tak ? Ale czy taki 6 pin tez by działał ?

I w ogóle czy to jest ten żółty który jest już wpięty u mnie w radiu ? Musiał bym go odłączyć ? Co to jest ?

Czy jest różnic że to Angol ? Chyba nie ale lepiej napisać :)

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:35_________________________________________________Cześć Koledzy ! Czy stracę na jakości dźwięku łącząc 3/4 kable RCA po 1,2m ?[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 13:07_________________________________________________Więc co mam :

Kabel mini iso

6046554869_823f650b12.jpg

IMG_0799 by Furtek, on Flickr

Niestety aby go podłączyć jestem zmuszony odpiąć całą kostkę z radia (3x mini iso ?) bodajże jak podłącze w środek to gra mi tuba (niezależnie do których inczy podłącze) ale za to nie gra mi cały tył, tylko przód brzdęka.

Zapytanie moje brzmi jak to wszystko połączyć aby grało :)

PS tutaj mam fotki jak wygląda " rozkład " kabli ? :) możecie przybliżyć tylko wejdźcie na linka

6046553755_397ca50968.jpg

IMG_0798 by Furtek, on Flickr

Z góry dziękuję za odpowiedzi !!!

Opublikowano

osobiście wziąłbym sygnał po wysokim z ORI suba podłączonego na półce

jak już to BOSE i chinch

Opublikowano
  • Autor

Możesz mi to na język łopatologiczny przetłumaczyć plisss

dziękuję

Opublikowano

na wzmaciniaczu ma High Level Input, powinieneś mieć kostkę z kabelkami i ją wpiąć, zobaczyć w OMie które kolory kabli za co odpowiadają, pewnie jest opcja wejścia stereo i mono

odpinasz kostkę od oryginalnego subwoofera, robisz przedłużenie i podpinasz w opcję mono, wtedy gra tuba a nie oryginalny subwoofer, oczywiście musisz ustawić sobie poziom czułości

co do zasilania, hmm, nie pamiętam czy ORI radio ma wyjście zasilania tak jak w aftermarketach, musisz zrobić tak, że jak włączysz radio to zasilanie (sygnałowe) będzie też na wzmacniaczu tuby, nie mam pojęcia, sprawdź miernikiem czy na Bose jest 12 V+, może z tego weź sygnał[br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 00:45_________________________________________________zasilanie bazowe "+" z akumulatora a masa podpięta gdzieś do podłogi, może byc na mocowaniu pasa bezpieczeństwa