Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przyciski od Passata B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to mój pierwszy temat, więc z góry proszę o wyrozumiałość :)

Od pewnego czasu zastanawiałem się, co można by było zrobić z centralną konsolą w starej desce rozdzielczej. Najbardziej raziły mnie te staromodne przyciski żywcem wzięte z Audi 80. Po kilku dniach postanowiłem zaryzykować i zakupiłem przyciski od Passata B5 (przycisk awaryjny oraz podgrzewania siedzeń). Przyciski pasują idealnie i co najważniejsze wszystko działa w 100%. Brakuje mi jeszcze zaślepek, ogrzewania szyby i (przycisku od halogenów, ale takich Passat B5 nie posiada, więc użyje 2 przycisk od podgrzewania szyby). Przyciski od podgrzewania siedzeń posłużyły mi do regulacji wysokości świateł. Za chwilę postaram się wrzucić fotkę jak wygląda całość. Na prawdę polecam! :D

http://imageshack.us/photo/my-images/820/81283136.png

Opublikowano

Witam. Jest to mój pierwszy temat, więc z góry proszę o wyrozumiałość :)

Od pewnego czasu zastanawiałem się, co można by było zrobić z centralną konsolą w starej desce rozdzielczej. Najbardziej raziły mnie te staromodne przyciski żywcem wzięte z Audi 80. Po kilku dniach postanowiłem zaryzykować i zakupiłem przyciski od Passata B5 (przycisk awaryjny oraz podgrzewania siedzeń). Przyciski pasują idealnie i co najważniejsze wszystko działa w 100%. Brakuje mi jeszcze zaślepek, ogrzewania szyby i (przycisku od halogenów, ale takich Passat B5 nie posiada, więc użyje 2 przycisk od podgrzewania szyby). Przyciski od podgrzewania siedzeń posłużyły mi do regulacji wysokości świateł. Za chwilę postaram się wrzucić fotkę jak wygląda całość. Na prawdę polecam! :D

http://imageshack.us/photo/my-images/820/81283136.png

pomysl z pokretlami podgrzewania ok, awaryjne tez ok, ale kombinowanie z jakims sterowaniem swiatel przyciskiem podgrzewania, albo halo po ogrzewaniu szyby to jakies nieporozumienie :kwasny::wallbash:

Opublikowano
  • Autor

niekoniecznie..... mozna wziasc sam przedni panel od podgrzewania szyby, nasadzic na stary przycisk, pozbywajac sie wizezunku szyby - malujac go od srodka na czarno :) chodzi oczywiscie o przycisk od halogenow, bo od podgrzewania szyby pasuje idealnie bez przerobek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

niekoniecznie..... mozna wziasc sam przedni panel od podgrzewania szyby, nasadzic na stary przycisk, pozbywajac sie wizezunku szyby - malujac go od srodka na czarno :) chodzi oczywiscie o przycisk od halogenow, bo od podgrzewania szyby pasuje idealnie bez przerobek

a zaślepki???

Opublikowano

jak by byla opcja podmiany wszystkich przelacznikow na takie z paska, bez kombinowania tylko przekladka p&p to moze jeszcze ale tak... :no:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Halogeny zazwyczaj w nocy zapalasz, więc powodzenia w szukaniu niepodświetlonego przecisku :wallbash: