Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Chromowane obudowy do lusterek in.pro - nie pasują?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś zakupiłem z allegro chromowane obudowy do lustrek firmy in.pro (ponoc najlepsza). Zdemontowałem stara obudowę od strony kierowcy (z czym bawiłem sie dobrą godzinę - co za debil wymyslił tyle zatrzasków w tak róznych pozycjach??? ) i próbowałem założyc nową. Co zakonczyło sie fiaskiem :/ Próbowałem na wszystkie strony, starałem się być delikatnym aby nieczego nie połamać, ale obudowa nie wchodzi jak powinna. Co dziwne próbując ja zamocować zrównałem niby w pewnym momencie obudowę z tym kawałkiem co wystaje z samochodu, lecz wewnątrz zaczepy były sporo wyzej niz powinny. Wydaje mi się (???) że winne są te 2 "dynksy" z tyłu obudowy (na grzyba w ogóle one??).

Ktos coś poradzi? Bo chyba trzeba miec doktorat aby to badziewie zamontowac :/ Czy te problemy to normalka i trzeba jakos na chama?

Opublikowano

Mam zamontowane u siebie takie obudowy.Montowałem je sam i pasowały idealnie jak fabryczne.

Opublikowano
  • Autor

Mam zamontowane u siebie takie obudowy.Montowałem je sam i pasowały idealnie jak fabryczne.

Zapomniałem napisać, że juz pasują :P Ale nie obyło sie bez pomocy zaprzyjaźnionego lakiernika (przy okazji lakierowania czujników parkowania, podrzuciłem mu też lusterka :naughty:). Furka od razu lepiej wyglada, choc na jasnym kolorze pewnie takiego efektu by nie było.