RoBoPL Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Witam wszystkich To mój pierwszy post mam problem z głośnikiem w drzwiach lewych przednich: gdy kopiłem auto navi nie działało i tak samo ten środkowy komputerek pomiędzy zegarami (wiec nie wiem czy glosnik działał przed kupnem) wszystko zrobił mi elektromechanik tylko ze wszystkie głośniki graja po za lewym przednim tweeter i dolny...to wina navi czy głośników? mam zamiar jutro sprawdzic na krótko czy sugnal wychodzi z navi i potem rozebrać tapicerkę i obczaić co i jak sa problemy ze zdejmowaniem tapicerki z dzwi? pozdro i dzieki za odp
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Sprawdzaliscie przewody w tej gumie laczacej drzwi ze slupkiem ? Moze sie gdzies przelamaly
RoBoPL Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 jutro sprawdzę wszystko co możliwe i dam znać czy zdziałałem coś .... a jeszcze jedno pytanie odnosnie telefonu: auto posiada zestaw głośnomówiący z uchwytem na telefon i gdy wsadzam Nokie to muzyka przestaje grac i jest cisza w glosnikach?? o co kaman? tak samo jak ktos dzwoni to tylko z tel wydobywa sie dzwonek... Znalazłem przyczynę!! przecięte przewody we wnęce :/ temat do zamkniecia:)
Rekomendowane odpowiedzi