junior_tdi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Witam! Moi mili, mam taki problem - nie reaguje mi oświetlenie w aucie po otwarciu drzwi kierowcy... czy zapalony, czy nie, nie "rozświetla" mi się wnętrze. Przestała też świecić kopertówka w drzwiach kierowcy, ktoś się orientuje gdzie mam szukać przyczyny?
junior_tdi Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Sprawdzałeś bezpieczniki. naturalnie...
trezor4 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 ale przy otwarciu drzwi pasazera dziala ? moze krancowka w drzwiach padla ? podpinales vaga ?
junior_tdi Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 ale przy otwarciu drzwi pasazera dziala ? moze krancowka w drzwiach padla ? podpinales vaga ? u pasażera działa. nie podpinałem VAG'a. jaki jest ewentualny koszt krańcówki?
trezor4 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 poczytaj tutaj .... http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=18834 dobrze by bylo podpiac vaga powinnien pokazac blad , a pozniej grzebac ..... [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 15:29_________________________________________________tam jest jakis mikrostycznik , a wiec pewnie nie kupisz ale mozesz kupic uzywany zamek jak to sie okaze to .... moze tylko zasniedzialo cos ... popytaj w dziale sprzedam tam rozkladaja a4 to za pare groszy dostaniesz caly zamek .... daj znac jak rozwiazesz problem
junior_tdi Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 poczytaj tutaj .... http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=18834 dobrze by bylo podpiac vaga powinnien pokazac blad , a pozniej grzebac ..... [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 15:29_________________________________________________tam jest jakis mikrostycznik , a wiec pewnie nie kupisz ale mozesz kupic uzywany zamek jak to sie okaze to .... moze tylko zasniedzialo cos ... popytaj w dziale sprzedam tam rozkladaja a4 to za pare groszy dostaniesz caly zamek .... daj znac jak rozwiazesz problem dzięki, w weekend spróbuje podjechać do znajomego i zVaguje moje padło
Rekomendowane odpowiedzi