arson15 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Witam Poszukuję osoby która ma się z zamiarem przeniesienia numeru z innych sieci do Play aby skorzystać z promocji http://www.play.pl/pl/promocja/przejdz-do-play/play-abonament/przejdz-do-play-z-rodzina/index.html Od osoby przed udaniem się do salonu potrzebuję numer telefonu który przenosi abym ja mógł podać jako że ja polecam ten numer do przeniesienia. Na tą chwilę posiadam na swoim koncie jako osoba polecająca dwa numery na łączną kwotę 165zł więc brakuje mi jednego lub dwóch numerów gdzie suma abonamentów będzie równa lub wyższa 85zł. PS. Nie jestem pracownikiem żadnego operatora. Pozdrawiam
snajper1998 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 a co ktos z tego bedzie mial ?
arson15 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 a co ktos z tego bedzie mial ? Osoby, które polece także zyskują - otrzymują nawet 100 minut do wszystkich co miesiąc przez 6 miesięcy
keno86 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Jak kolega arson uzbiera w abonamentach tych 5 osób kwotę 250 zł (bez uwzględniania promocji) to może odebrać za 13 zł PS3
arson15 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Jak kolega arson uzbiera w abonamentach tych 5 osób kwotę 250 zł (bez uwzględniania promocji) to może odebrać za 13 zł PS3 właśnie oto chodzi
Rekomendowane odpowiedzi