Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Stuki podczas ruszania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniżej nie odnosi się do wahaczy.

Ostatnio kupiłem poduszkę prawa Lema było pudełko Lema, w środku Corteco, żadnej sówki napisu Lemforder, zadnego numeru, nie było "made in germany". Zmniejszyła drgania.

Założyłem wątek na ten temat, uznałem ze to oryginalny Lem. Gdybyś znalazł coś lepszego daj znać.

Ja bym kupił ze Schrotu ale UWAGA tylko ze znaczkiem WV Audi, cała guma ori pokryta jest numerkami. Wolnego miejsca jest nie więcej jak znaczek pocztowy. Uszkodzona poduszka - wycieka z niej olej, siada i jest po tłumieniu.

Opublikowano
  • Autor

no wiesz...wymienia sie parami,no przynajmniej powinno :gwizdanie: (bynajmniej ja tak robilem,robie i bede robic), wiec jak lewa od skrzyni to i prawa. Tak samo sie robi jak wymieniasz wahacze (itd.) tzn. tu wystarczy cwiartkami. Np.lewy gorny przod jest do wymiany, to i prawy tez wymieniamy,bo ten prawy jest juz slabszy i zacznie lada chwila stukac :wink4:

Kolego prawa mam nowa pod silnikiem. Pytanie dotyczyło wymiany poduszki lewej czy muszę poluzować resztę poduszek silnika i skrzyni żeby podnieść silnik w celu wymiany poduszki

Opublikowano

aa...

jak ja wymieniałem kuzynowi w passacie ale prawą poduszkę, to wszystkie popuściłem na free i delikatnie podnosiłem silnik (z czuciem, aby się nie przesunął) o łapę, aby był dostęp do niej i wymiana była p&p w 5min :)

Opublikowano
  • Autor

Ok. Podziękować