Opublikowano 29 Września 201114 l Witam, Zobaczyłem ostatnio w jakiejś Audi a4, że z przodu ma piękny wlot powietrza a nie "otwór" jak ja: Szukam właśnie części - kierownicy powietrza do intercoolera - i mam pytanie czy jest sens zakładania tego plastiku w moim silniku? pozdrawiam, Okon
Opublikowano 2 Października 201114 l Autor OK, jestem trochę zdziwiony bo mój znajomy też ma BPW i też nie ma tej prowadnicy. Nie dodawali tego standardowo? - Zakupiłem tą kierownicę powietrza - czy może montował ktoś to kiedyś? Nie wiem czy trzeba przedni zderzak zdejmować? pozdrawiam, Okon
Opublikowano 19 Października 201114 l Autor Dla potomnych: Założyłem tą kierownicę i bardzo polecam tym, którzy jej nie maja - czuję, że samochód jest żwawszy i myślę, że turbinka też lepiej się czuje. Oczywiście względy estetyczne też mają znaczenie - nie widać dziwnej dziury w zderzaku Skorzystałem z zdjąć przedni zderzak: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=180793.0;highlight=przedniego+zderzaka+b7 Użyłem części: 8E0 117 335 k Montaż dziecinnie prosty - kliknięcie z dołu i wchodzi ładnie - bez żadnych śrubek - POLECAM! pozdrawiam, Okon
Opublikowano 13 Marca 201313 l Hej,w moim autku również nie ma tej osłony kierowniczki wlotu powietrza do intercoolera, muszę ją zamówić i pytanie czy od silnika 2.0 i 1.9 są takie same?
Opublikowano 14 Marca 201313 l sprzedawca twierdził, że są inne lecz i dlatego zamówiłem do 1.9, jestem w trakcie montowania, pzdr po zdjęciu zderzaka, pasuje
Opublikowano 22 Września 201312 l dlaczego nie ma kierownicy powietrza - bo ten kto robił rozrząd lub coś innego gdzie konieczny był demontaż przodu- przy montażu tak się spieszył ze jej nie zamontował...
Opublikowano 8 Lipca 201412 l A co w przypadku, gdy w zderzaku w ogóle nie ma otworu na kierownicę powietrza? Mam zderzak gdzie obok halogenu jest plastik, bez otworu. Wystarczy wygrzebać ten plastik, dokupić plastikową kierownicę powietrza, zamontować i to wszystko? ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:36 ---------- Plastik już wywalony. Póki co jest tak jak niżej. Teraz szukać kierowniczki. Szkoda, że trzeba zbijać cały zderzak żeby założyć
Opublikowano 25 Lipca 201511 l ja nie mam tych kierownic powietrza a mam dwa ic lewy i prawy a wcale mi ich nie brakuje