jaroquattro Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 koledzy mam takie pytanko jak to jest z torlsenem po czym poznac ze moze sie konczyc ? i jeszcze jedno jak to jest z oponami mam z przodu inne jak z tyłu bierznik rózni sie o ok 1mm czy moze byc problem?
poziek Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Czy ty wiesz, że stajesz sie moim ulubieńcem ?? Słuchaj słodziaku - ten napęd nazywa się TORSEN - i nie myl z torsem Po drugie on sie nie kończy - badź spokojny a bieżniki - to zalezy - czy masz wszystkie 4 opony takie same ??
jaroquattro Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 mam z przodu inne jak z tyłu [br]Dopisany: 26 Luty 2008, 17:45 _________________________________________________pytam z tym torsenem dlatego ze np przy ruszaniu na skręconych kołach cos hałasuje słuchac to z tyłu ale ponoc od torsena moze sie to nanosic ?
poziek Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 a do CTV już się odzywałeś ?? oponki powinny byc identyczne 4
jaroquattro Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 nie odzywałem w piatek do niego podjade . czyli co moze mi cos sie zepsuc przez to ze mam rózne oponki ?
poziek Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 miejmy nadzieję że to cos innego jak pojedziesz do CTV powiedz koniecznie, że jesteś z klubu i że wszyscy go tobie polecali - może zniżke dostaniesz...
Rekomendowane odpowiedzi