budmotserwis Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Kto mi powie czy w AJM pompa wody jest napędzana z paska ??? Z PASKA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyHo Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja zapłaciłem do AJM 2000 zł. Wymieniony pasek rozrządu, napinacz, rolka i pompa wody ten siłowniczek od napinacza rozrządu, kompletny napinacz paska alternatora, pasek alternatora, napinacz paska klimatyzacji, pasek klimatyzacji, olej + filtr, filtr paliwa i 2 osłony przegubów. Z robocizną wyszło do zapłaty 2000 zł. W sumie cały kompletny rozrząd i wszystko co trzeba było wymienić przy rozebranym przodzie. Na jakieś 90 tyś mam spokój z tymi rzeczami. Tylko olej i jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffi_wawa Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Rozrząd kosztowna sprawa, dziś byłem w ASO Auto Viva, zrobili mi kosztorys samych części i wyszło 2700 zł bez robocizny Ale to główna "zaleta" 2,5 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jw-2305 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 jakieś parę miesięcy temu wymieniłem pompę wodną bo kapało z niej na firmy FEBI. ze smutkiem muszę stwierdzić że części tej firmy zeszły na "psy"! zarówno zawiecha jak i pompa!! doradźcie jakiej firmy kupić pompę wodną do AFN! z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaban99722 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 u mnie ostatnio ojciec za sam rozrząd, napinacze, paski zaplacil 800zł ... a do toledo kosztowalo rowne 500zl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi