Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] problem z mkv Pany pomozecie ?? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy pobralem krotki filmik 1080 p .x264 format mkv no i uzywam KMplayera , karte graficzna mam nvidie gtx 460 monitor hd wiec sprzetowo raczej wszystko ok no ale jak puszczam filmik to powstaja takie rozmycia , nie sa one caly czas , pojawiaja sie co 1-2 s z reguly jak na filmie jest jakis ruch. Wiecie co jest nie tak ?? jesli chodzi o kodeki to mam matroske i to co bylo w kmplayerze.

link do screena beztytułu.TIF , zapisalem w tifie bo w gifie sie nie dalo , nic nie bylo widac

Opublikowano

Na screenie nic nie widać - czarna plama, bynajmniej u mnie... Tylko jeden plik mkv sprawdzałeś? Spróbuj z innym, a jeśli tu nie leży problem, to polecam kodek CoreAVC.

Opublikowano
  • Autor

probowalem kilku plikow , zawsze jest tak samo w 1080 w tym 720 jest git , poczytalem na necie rowniez i tez slyszalem o tym CoreAVC , sciagnalem i dalej to samo , tyle ze w tym coreAVC nie bylo odtwarzacza tylko same kodeki, moze trzeba do tego jakis odtwarzacz specjalny ??

Opublikowano

U mnie bez znaczenia, ale może spróbuj Bestplayer'a.

Wracając do pierwszego posta - piszesz o jakichś rozmyciach, ale Twój screen dosłownie "niczego nie obrazuje" :gwizdanie: Ciekawą informacją jest, że dzieje się to co kilka sekund... Proponuję włączenie filmu i z jednoczesnym podglądem obciążenia procesora w menedżerze zadań (CTRL+SHIFT+ESC). Może jakiś proces (nie związany z dekodowaniem mkv) "zjada" Ci zasoby procesora.

Opublikowano

a ile masz ramu??

Opublikowano
  • Autor

kurde nie wiem czemu nic nie widac u mnie bylo widac teraz faktycznie

U mnie bez znaczenia, ale może spróbuj Bestplayer'a.

Wracając do pierwszego posta - piszesz o jakichś rozmyciach, ale Twój screen dosłownie "niczego nie obrazuje" :gwizdanie: Ciekawą informacją jest, że dzieje się to co kilka sekund... Proponuję włączenie filmu i z jednoczesnym podglądem obciążenia procesora w menedżerze zadań (CTRL+SHIFT+ESC). Może jakiś proces (nie związany z dekodowaniem mkv) "zjada" Ci zasoby procesora.

kurde faktycznie nic nie widac , jak robilem screena to bylo wszystko ok :wallbash: , sprobuje pozniej wrzucic jeszcze raz

ramu mam 4 gb a winde xp moze tu problem :mysli:

Opublikowano

Ja dzisiaj kupiłem Asusa GF GTX 560 Ti, zassałem K-Lite Codec i wszystko bangla :good:

Opublikowano
  • Autor

narazie jestem poza chata i nie mam dostepu do tego kompa , ale w niedziele sprobuje z tymi kodekami i zobaczymy

Opublikowano

do mkv proponuje zestaw mplayer który posiada już wbudowane kodeki, smiga na tym wszystko elegancko, spokojnie wystarcza procek typu amd athlon x 2 1.8 GHZ + 2 GB ramu.

pzdr.