Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiem wiem teraz na jakas sesje musisz czarnule zabrac :P

tylko niestety nie mam nikogo takiego co by mi zrobil sesje a sam raczej jestem dno z fotografii

może byśmy ogarneli jakąś sesję razem na śląsku... np po jakimś spocie w kato :decayed:

z 10- 20 furek.. to by była sesyja :kox::kox::kox::kox::kox::kox:

Opublikowano
wiem wiem teraz na jakas sesje musisz czarnule zabrac :P

tylko niestety nie mam nikogo takiego co by mi zrobil sesje a sam raczej jestem dno z fotografii

może byśmy ogarneli jakąś sesję razem na śląsku... np po jakimś spocie w kato :decayed:

z 10- 20 furek.. to by była sesyja :kox::kox::kox::kox::kox::kox:

ok ja sie pisze kiedy cos takiego robimy?? ja caly przyszly tydzien jestem wolny:decayed:

Opublikowano

Co do gwintu za 800zł to się zgodzę z tobą w 100% to nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem.

Opublikowano

pisze tylko o takich, na temat gwintów za 1000euro się nie wypowiadam, a te za 800 są tylko do lansu, nisko skręcić i wolno jeździć, jak dla mnie furka ma oprócz wyglądu jeszcze dobrze i szybko jeździć, ofkors bezpiecznie :wink:

Opublikowano
pisze tylko o takich, na temat gwintów za 1000euro się nie wypowiadam, a te za 800 są tylko do lansu, nisko skręcić i wolno jeździć, jak dla mnie furka ma oprócz wyglądu jeszcze dobrze i szybko jeździć, ofkors bezpiecznie :wink:

:thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

na 1bv napewno jest bezpiecznie juz sie o tym nie raz przekonalem :decayed: najbardziej co mi sie wlasnie w tym podoba zawiasie to to ze autko jast takie sztywne i tak jak juz pisalem wogole sie nie przechyla na zakretach :kox:choc powiem ci P-U-M-A ze chetnie bym zobaczyl jak ta twoja jezdzi na tak drogim zawiasie :slina:

Opublikowano

może nas kiedyś przewiezie :wink:

Opublikowano

Wpadnij w moje okolice pośmigamy trochę.

Opublikowano

spoko, jak się kiedyś tam wybiore dam znać :wink:

Opublikowano

ja mam do ciebie 100km bo wlasnie sprawdzalem w polowie drogi sie kiedys styknijmy albo tak jak saves zaproponowal zebysmy sie stykneli w katowicach wszyscy i pykniemy jaka sesje co wy na to?:decayed:

Opublikowano
ja mam do ciebie 100km bo wlasnie sprawdzalem w polowie drogi sie kiedys styknijmy albo tak jak saves zaproponowal zebysmy sie stykneli w katowicach wszyscy i pykniemy jaka sesje co wy na to?:decayed:

elegnacko :thumbup1:

ja też mam 1bv więc przy okazji porównamy 1bv avanta i sedana :decayed:

amory też masz 1bv? bo podobno też są sztywniejsze- znajomi powrzucali sprężyny -30 i mają dość zauważalnie mniej sztywny zawias niż ja :grin:

Opublikowano

ja mam raczej ori calosc bo naprawde ladnie sobie siedzi nawet marcin moze przyznac :decayed:to kiedy ten spocik bo ja sie przypalilem :banan:

Opublikowano
ja mam raczej ori calosc bo naprawde ladnie sobie siedzi nawet marcin moze przyznac :decayed:to kiedy ten spocik bo ja sie przypalilem :banan:

:naughty:

Opublikowano

juz bym chcial ale dalej opon nie mam :facepalm:mysle ze max przyszly tydzien

Opublikowano

no i kolejny modzik ktory jest na ogromny + :decayed::banan::banan::banan::banan:oryginalne xenony wyrezane:slina::banan:dzieki marcinie:thumbup1:

a234a7db003e95e4m.jpg562d26300b9aa127m.jpg56e7102f173e8923m.jpg

:dancing::dancing::dancing:i dodatkowo wyrezane poziomowanie ze środka :banan:

Opublikowano
:thumbup1: teraz to fajnie froncik wygląda
Opublikowano

no teraz to jest to czego brakowalo:decayed:

Opublikowano

a tak to sobie świecą w dzień:decayed:

42faf7f9efde742bm.jpg5dc79de49c6ea44am.jpg