seves Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 wiem wiem teraz na jakas sesje musisz czarnule zabrac tylko niestety nie mam nikogo takiego co by mi zrobil sesje a sam raczej jestem dno z fotografii może byśmy ogarneli jakąś sesję razem na śląsku... np po jakimś spocie w kato z 10- 20 furek.. to by była sesyja :kox::kox::kox:
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 wiem wiem teraz na jakas sesje musisz czarnule zabrac tylko niestety nie mam nikogo takiego co by mi zrobil sesje a sam raczej jestem dno z fotografii może byśmy ogarneli jakąś sesję razem na śląsku... np po jakimś spocie w kato z 10- 20 furek.. to by była sesyja :kox::kox::kox: ok ja sie pisze kiedy cos takiego robimy?? ja caly przyszly tydzien jestem wolny:decayed:
P-U-M-A Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Co do gwintu za 800zł to się zgodzę z tobą w 100% to nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem.
marcin_o23 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 pisze tylko o takich, na temat gwintów za 1000euro się nie wypowiadam, a te za 800 są tylko do lansu, nisko skręcić i wolno jeździć, jak dla mnie furka ma oprócz wyglądu jeszcze dobrze i szybko jeździć, ofkors bezpiecznie
P-U-M-A Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 pisze tylko o takich, na temat gwintów za 1000euro się nie wypowiadam, a te za 800 są tylko do lansu, nisko skręcić i wolno jeździć, jak dla mnie furka ma oprócz wyglądu jeszcze dobrze i szybko jeździć, ofkors bezpiecznie :thumbup1:
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 na 1bv napewno jest bezpiecznie juz sie o tym nie raz przekonalem najbardziej co mi sie wlasnie w tym podoba zawiasie to to ze autko jast takie sztywne i tak jak juz pisalem wogole sie nie przechyla na zakretach :kox:choc powiem ci P-U-M-A ze chetnie bym zobaczyl jak ta twoja jezdzi na tak drogim zawiasie
P-U-M-A Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Wpadnij w moje okolice pośmigamy trochę.
marcin_o23 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 spoko, jak się kiedyś tam wybiore dam znać
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 ja mam do ciebie 100km bo wlasnie sprawdzalem w polowie drogi sie kiedys styknijmy albo tak jak saves zaproponowal zebysmy sie stykneli w katowicach wszyscy i pykniemy jaka sesje co wy na to?
seves Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 ja mam do ciebie 100km bo wlasnie sprawdzalem w polowie drogi sie kiedys styknijmy albo tak jak saves zaproponowal zebysmy sie stykneli w katowicach wszyscy i pykniemy jaka sesje co wy na to? elegnacko ja też mam 1bv więc przy okazji porównamy 1bv avanta i sedana amory też masz 1bv? bo podobno też są sztywniejsze- znajomi powrzucali sprężyny -30 i mają dość zauważalnie mniej sztywny zawias niż ja
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 ja mam raczej ori calosc bo naprawde ladnie sobie siedzi nawet marcin moze przyznac :decayed:to kiedy ten spocik bo ja sie przypalilem
seves Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 ja mam raczej ori calosc bo naprawde ladnie sobie siedzi nawet marcin moze przyznac :decayed:to kiedy ten spocik bo ja sie przypalilem
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 juz bym chcial ale dalej opon nie mam :facepalm:mysle ze max przyszly tydzien
pablo_ua4 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 no i kolejny modzik ktory jest na ogromny + :banan::banan:oryginalne xenony wyrezane:slina::banan:dzieki marcinie:thumbup1: :dancing::dancing:i dodatkowo wyrezane poziomowanie ze środka
pablo_ua4 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 no teraz to jest to czego brakowalo:decayed:
pablo_ua4 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 a tak to sobie świecą w dzień
Rekomendowane odpowiedzi