P-U-M-A Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 i dobrze siedzi tylko nie wiem co z tym przodem bo cos wysoko tył idealnie jak zrobic zeby przodek tez tak siadł?? To już jest kwestia sprzeczna:decayed:
pablo_ua4 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 i dobrze siedzi tylko nie wiem co z tym przodem bo cos wysoko tył idealnie jak zrobic zeby przodek tez tak siadł?? To już jest kwestia sprzeczna:decayed: ja wiem ze dla ciebie to wiecznie malo ale jak by przód byl jak tyl to bylo by git malinka:wink: ---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ---------- :kox: Jest grubo panie. dzieki zaraz wrzuce jeszcze zdjecia jak było zaraz po zakupie a jak jest teraz
PABLO Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 A to takie co widziałem kiedyś na żywo bo jakieś takie inne teraz Jest szał i super się kontrastują te fele z czarnuchem Najbardziej mi się podoba ten es lajn:slina: pablo wpadaj na Vaga do nas:naughty: http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?t=231906&p=2793770&viewfull=1#post2793770
pablo_ua4 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 PO ZAKUPIE Z ZEWNĄTRZ AKTUALNE PO ZAKUPIE W ŚRODKU AKTUALNY ŚRODEK
P-U-M-A Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 i dobrze siedzi tylko nie wiem co z tym przodem bo cos wysoko Tył idealnie jak zrobic zeby przodek tez tak siadł?? to już jest kwestia sprzeczna:decayed: ja wiem ze dla ciebie to wiecznie malo Ale jak by przód byl jak tyl to bylo by git malinka:wink: Ja teraz mam 62.5cm przód i tył i jest optymalnie bo przedtem było mniej
pablo_ua4 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dzieki PABLO no tu masz racje ze nie to autko Mi dwa razy nie musisz mówić oczywiście bede na Vagu ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ---------- i dobrze siedzi tylko nie wiem co z tym przodem bo cos wysoko Tył idealnie jak zrobic zeby przodek tez tak siadł?? to już jest kwestia sprzeczna:decayed: ja wiem ze dla ciebie to wiecznie malo Ale jak by przód byl jak tyl to bylo by git malinka:wink: Ja teraz mam 62.5cm przód i tył i jest optymalnie bo przedtem było mniej ale ty masz gwint wiec sobie mozesz ustawic a mnie nie stac na gwint
PABLO Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mi dwa razy nie musisz mówić oczywiście bede na Vagu Oczywiście największą zmianę widać w środku:kox: W sumie to przednie szyby mógłbyś delikatnie przyciemnić coś jak I lub ewentualnie II poziom jak u mnie bo teraz średnio to wygląda, albo robić wszystkie ze smakiem lub wcale, tego jestem zdania
pablo_ua4 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mi dwa razy nie musisz mówić oczywiście bede na Vagu Oczywiście największą zmianę widać w środku:kox: W sumie to przednie szyby mógłbyś delikatnie przyciemnić coś jak I lub ewentualnie II poziom jak u mnie bo teraz średnio to wygląda, albo robić wszystkie ze smakiem lub wcale, tego jestem zdania no u mnie to wiesz fabryka jesli chodzi o szybki a nie chce targac tego na drodze a juz napewno bym tak ostro nie przyciemnił jak ty masz choć naprawde to zaje.... wyglada
marcin_o23 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 pięknie wygląda, jeszcze na tył dystansik i będzie , jednak avusy mają coś w sobie
pablo_ua4 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Raz się żyje hehe no niby tak ale wole nie ryzykowac hehe chyba ze na piec sie skusze ---------- Post dopisany at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ---------- pięknie wygląda, jeszcze na tył dystansik i będzie , jednak avusy mają coś w sobie ciekawe kto mnie namówił na AVUSY
H4mm3R Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tył aż się prosi o dystanse pozatym jest najs
pablo_ua4 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tył aż się prosi o dystanse pozatym jest najs no wskoczy jakies mysle 17mm:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 et 45 ---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ---------- idealne wnętrze - no może prócz stołków ale to pikuś
pablo_ua4 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A jakie ET mają te fele? ET 45 tak jak Marcin pisze. nie masz przypadkiem takich do sprzedania dystansów?? ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- et 45---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ---------- http://images50.fotosik.pl/1508/75626a008f89aa77.jpg idealne wnętrze - no może prócz stołków ale to pikuś no powiem ci ze juz jest miód malinka a na stoleczki poluje tylko to jakas cena musi byc dobra
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A jakie ET mają te fele? ET 45 tak jak Marcin pisze. nie masz przypadkiem takich do sprzedania dystansów?? Nie, nie mam. To na przód też coś dasz? 12mm?
pablo_ua4 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A jakie ET mają te fele? ET 45 tak jak Marcin pisze. nie masz przypadkiem takich do sprzedania dystansów?? Nie, nie mam. To na przód też coś dasz? 12mm? moze wlasnie 10mm max 12mm
Rekomendowane odpowiedzi