Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

zapamietam to choc co prawda twoj gust jest troszke dziwny :D

Opublikowano
http://images04.olx.pl/ui/4/70/48/1266954727_75866248_2-Zdjecia--sprzedam-john-deere-9630.jpg

:decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

Musi być wielka :decayed:

rozmiar to podstawa :grin::grin::grin::grin::grin:

zaciski możesz uderzyć np w czerwień chyba że to zbyt sportowo :tongue: to niebieski.. złoty :decayed: tak żeby Ci do felg pasowały i przede wszystkim miały kolor kontrastujący z felga - 320 są już w miarę duże i nie trzeba się ich wstydzić :wink:

Opublikowano
  • Autor
http://images04.olx.pl/ui/4/70/48/1266954727_75866248_2-Zdjecia--sprzedam-john-deere-9630.jpg

:decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

Musi być wielka :decayed:

rozmiar to podstawa :grin::grin::grin::grin::grin:

zaciski możesz uderzyć np w czerwień chyba że to zbyt sportowo :tongue: to niebieski.. złoty :decayed: tak żeby Ci do felg pasowały i przede wszystkim miały kolor kontrastujący z felga - 320 są już w miarę duże i nie trzeba się ich wstydzić :wink:

wlasnie tez mi sie tak wydaje ze nie trzeba sie ich wstydzic i cos mi sie wydaje ze do czarnego ładne beda złote :D

Opublikowano

wlasnie tez mi sie tak wydaje ze nie trzeba sie ich wstydzic i cos mi sie wydaje ze do czarnego ładne beda złote :D

ja się długo zastanawiałem, zaryzykowałem i nie żałuję :decayed: choć jest skromnie :wink:

Opublikowano

Subarka ma chyba fajny złoty kolor na zaciskach...:mysli: Ja też myślałem nad złotym ale ostatecznie wybrałem srebrny. :wink:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie to podprowadze sobie kolorek od ciebie :D a malowales piecowo czy jak??

Opublikowano

ja się długo zastanawiałem, zaryzykowałem i nie żałuję :decayed: choć jest skromnie :wink:

No właśnie nie mogłem sobie przypomnieć kto ma złoto na zaciskach. :decayed: Ten twój kolor jest git seves. :good:
Opublikowano
no wlasnie to podprowadze sobie kolorek od ciebie :D a malowales piecowo czy jak??

nie, mechanik mi to pomalował przed zakładaniem rozebrał ładnie na części pierwsze i sprężyna i wewnętrzna część jest srebrna a zewnętrzna część zacisku złota - jest taka farba w sprayu wytrzymująca wysokie temperatury - jest trwała i faktycznie zaciski ciągle są złote :wink:

Opublikowano
  • Autor
Subarka ma chyba fajny złoty kolor na zaciskach...:mysli: Ja też myślałem nad złotym ale ostatecznie wybrałem srebrny. :wink:

tak dokladnie subarka ma zlotko ale ja tam nie patrze na subaru :decayed: dla mnie liczy sie tylko a4 b6 s-line :D

Opublikowano
:naughty::grin:
Opublikowano
  • Autor

choc moze i osiagi nie te :D

Opublikowano

No właśnie nie mogłem sobie przypomnieć kto ma złoto na zaciskach. :decayed: Ten twój kolor jest git seves. :good:

dzięki Akjam, zastanawiałem się bo miało byc w miarę skromnie a wydaje mi sie że złoty jest odziwo skromny - na pewno skromniejszy niż popularny czerwony i żółty :wink:

---------- Post dopisany at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ----------

tak dokladnie subarka ma zlotko ale ja tam nie patrze na subaru :decayed: dla mnie liczy sie tylko a4 b6 s-line :D

Pablo a są jakieś nagrody za bycie największym miłośnikiem a4 czy coś :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie wiem ale mysle ze powinny byc :D no to jest tak ze kazdy uwielbia to co ma i na to co go stac :naughty:

Opublikowano

nie wiem ale mysle ze powinny byc :D no to jest tak ze kazdy uwielbia to co ma i na to co go stac :naughty:

dokładnie, albo trochę inaczej- każdy uwielbia to co zna i na co go stać bo dopóki nie znałem a4 uwielbiałem passata :decayed: a później miałem jeszcze passata a uwielbiałem już a4 i wiedziałem że muszę taką mieć :grin:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie, albo trochę inaczej- każdy uwielbia to co zna i na co go stać bo dopóki nie znałem a4 uwielbiałem passata :decayed: a później miałem jeszcze passata a uwielbiałem już a4 i wiedziałem że muszę taką mieć :grin:

hehehe a ja od 14 albo 15 roku zycia wiedzialem ze musze miec A4 B6 :D no i udalo sie dorwac cos fajnego :decayed:

Opublikowano

hehehe a ja od 14 albo 15 roku zycia wiedzialem ze musze miec A4 B6 :D no i udalo sie dorwac cos fajnego :decayed:

:naughty:

Opublikowano
  • Autor

a ze czlowiek bogaty z domu nie jest to trzeba ciezko bylo zapier... ale warto :decayed:

Opublikowano

no warto warto niunia piekna tak jak i moja :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a dziekuje a ty swoja to bys wkoncu przedstawila :wink:

Opublikowano

przyjdzie i czas na mnie ;) narazie sledze twoj ciekawy temat :naughty::wink: