Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Zdarty rant opony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy dzisiaj zauważyłem że tylna prawa opona a mianowicie jej rant zewnętrzny jest dość mocno zdarty i z ząbkowany a lewa opona tylnia jej rant zewnętrzny też zaczyna się ząbkować, dodam że opony to BARUMKI niestety . Jaka może być przyczyna zawiecha siadła nic tam nie stuka ani nie buja , amorki też nie kołysają choć jutro pojadę je sprawdzić więc co to może być ? auta też nie ściąga na boki

Opublikowano

Zbieznosc jedz sprawdzic

Opublikowano
  • Autor

Zbieznosc jedz sprawdzic

tak właśnie zrobię ale przed tym amorki sprawdzę ile procent mają jeszcze[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 21:47_________________________________________________byłem na badaniu amorków są ok więc tylko zawiecha została i sprawdzić zbieżność

Opublikowano

Jak sie sprawdza ile amorki maja % ? :)

Opublikowano

Jak sie sprawdza ile amorki maja % ? :)

i nawet mozesz poprosic o wydruk i jaka metoda bylo sprawdzane :cool1:

hmm...moze zbliza sie koniec tulei gumowej na tylnej belce, ze Ci tak zabkuje :mysli: ojciec tez podobne objawy mial ale w 80 bb4 tdi

Opublikowano

a... juz myslalem ze wy to sami jakos sprawdzacie :)

Opublikowano

a... juz myslalem ze wy to sami jakos sprawdzacie :)

Możesz sam sprawdzić naciskając na tył auta, jak nadmiernie będzie bujać to amorki się kończą, jeśli będą sztywno trzymać to są ok :wink4:

Witam koledzy dzisiaj zauważyłem że tylna prawa opona a mianowicie jej rant zewnętrzny jest dość mocno zdarty i z ząbkowany a lewa opona tylnia jej rant zewnętrzny też zaczyna się ząbkować, dodam że opony to BARUMKI niestety . Jaka może być przyczyna zawiecha siadła nic tam nie stuka ani nie buja , amorki też nie kołysają choć jutro pojadę je sprawdzić więc co to może być ? auta też nie ściąga na boki

Sprawdz tuleje tylnej belki :good:

Opublikowano

kolego SEBUL ja dziś byłem na sprawdzeniu amorków na stacji diagnostycznej i gość mnie skroił aż 10 zł hehehe samemu nie dasz rady tego sprawdzić

Opublikowano

i jak te amorki w jakim stanie :?: a tulej na belce mozesz sprawdzic samemu...

auto stoi na kolach, podluz pod przednie kola kliny i tylnym kolkiem (raz prawym, raz lewym) próbuj krecic w prawo lub lewo (produ,tylu) i powinno sie ukazac, ktora tulej jest juz KaPut :wink4:

Opublikowano

A to zyd, jak mogl 10 zl brac :P

Opublikowano

i jak te amorki w jakim stanie :?: a tulej na belce mozesz sprawdzic samemu...

auto stoi na kolach, podluz pod przednie kola kliny i tylnym kolkiem (raz prawym, raz lewym) próbuj krecic w prawo lub lewo (produ,tylu) i powinno sie ukazac, ktora tulej jest juz KaPut :wink4:

jeżeli pytasz jak u mnie to jest spoko wszystkie po 75-74 % :) kolego SEBUL najlepiej podjedz sobie do jakiegoś dobrego mechanika i sobie sprawdz bo samemu to nie robota jak się na tym nuie znasz takie jest moje zdanie