Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Ubezpieczenie OC w Allianz Direct czy to nie jakas sciema?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zbliza sie czas w ktorym bede musial ubezpieczyc swoje autko. Orientowalem sie w roznych firmach ubezpieczeniowych i OC waha sie w granicach 480-540 zl. Kolega podal mi strone https://www.allianzdirect.pl/allianzds/ na ktorej po wyliczeniu skladki wyszlo 365zl! Czy to mozliwe, zeby byla az taka roznica?(Full znizki, 100% bezszkodowej jazdy - auto na ojca ;-) ) Ojcu ja jego Skodzie na AC+OC+NNW wyszlo ponad 300 zl roznicy... Ktos ma doswiadczenie z oplatami za OC przez internet? No i co policja na kwitek wydrukowany? Na stronie jest napisane, ze w ciagu kilku dni poczta przychodzi komplet dokumentow wiec chyba nie powinno byc z tym problemow. Czekam na rady bo czas sie konczy...

Pozdrawiam.[br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 19:08 _________________________________________________Nikt nie wie:>?

Opublikowano

Papierami się nie martw.Ja mam w Link4, też przychodzi pocztą i jest ok. Przysyłają blankiet do opłaty, albo płacisz przez internet. Dostajesz umowę i certyfikat ubezpieczenia. Policja to respektuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Coz przetestowalem to na sobie. Polisa doszla poczta w ciagu niecalego tygodnia od przelania kasy. Ja wykupilem samo OC +mini assistance a ojciec AC+OC+NNW+mini assistance. Wszystko przebieglo bez najmniejszych problemow, do ogledzin potrzebnych do AC przyjechal rzeczoznawca z czujnikiem grubosci lakieru(!) a takze w pelni przygotowany do rozmowy na temat auta :) Szczerze moge polecic to towarzystwo OC mniejsze o blisko 200 zl!

Pozdrawiam