Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Trasa 15 czy 25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

mam do zrobienia trasę z Grudziądza do Wrocławia.

Mam 2 możliwości droga 15 i 25 którą wybrać ?

pozdrawiam

Opublikowano

Jedź od siebie przez Żnin, Gniezno, Poznań, Leszno, Wrocław - czasami będziesz jechał w tzw. kolumnie ale będziesz JECHAŁ a nie stał na światłach jak co niektórzy magicy uzywający objazdy i stojący potem XXXXX aut za Tobą na światłach.

Postoisz - Gniezno(remont na wylocie ale ruch płynny) i Poznań (TIRy omijają płatną autostradę = kibel w mieście:/). Poznań-Leszno w kolumnie ale jest gdzie wyprzedzać a Leszno - Wrocław podobnie choć mniej BEZPIECZNYCH miejsc na wyprzedzanie.

Uważaj w Żninie(miasto fotoradarów), Gnieźnie na wylocie(często psy stoją) i w Poznaniu bo to nie jest ruch drogowy - to stan umysłu to co tu się dzieje. Ponadto wylot z Poznania drogą nr5 - często panowie o smutnych twarzach w cywilnych autach się kręcą :)

Powodzenia :)

Opublikowano
  • Autor

Kolego dzięki za odp ale tą droga mam ponad 30 km więcej niż jadąc 5 na Bydgoszcz i potem w Gnieźnie na 15, lub na Toruń i potem konin-kalisz (25) tymi trasami mam 30 km mniej. Jednak jeżeli na tej trasie będę dużo stał to pojadę jak radzisz. Jechałeś kiedyś tą trasą ? W jakim czasie można pokonać ten odcinek , będę jechał busem.

Opublikowano

Jeżdżę Poznań-Iława średnio raz w m-cu. Pokonuję średnio moje 290km w 3h 30min jak wyjeżdżam o 4tej. Jak wyjeżdżam o 8-9 to już 5h trzeba liczyć do Poznania. Z Poznania do Wrocławia często jeździłem do ... nie ważne do kogo :gwizdanie: ale 3-3.5h drogi masz bite. Nie patrz na kilometry - to zły wyznacznik - patrz na jakość drogi, no chyba, że firmówką jedziesz :P

Opublikowano

Jedź od siebie przez Żnin, Gniezno, Poznań, Leszno, Wrocław - czasami będziesz jechał w tzw. kolumnie ale będziesz JECHAŁ a nie stał na światłach jak co niektórzy magicy uzywający objazdy i stojący potem XXXXX aut za Tobą na światłach.

Postoisz - Gniezno(remont na wylocie ale ruch płynny) i Poznań (TIRy omijają płatną autostradę = kibel w mieście:/). Poznań-Leszno w kolumnie ale jest gdzie wyprzedzać a Leszno - Wrocław podobnie choć mniej BEZPIECZNYCH miejsc na wyprzedzanie.

Uważaj w Żninie(miasto fotoradarów), Gnieźnie na wylocie(często psy stoją) i w Poznaniu bo to nie jest ruch drogowy - to stan umysłu to co tu się dzieje. Ponadto wylot z Poznania drogą nr5 - często panowie o smutnych twarzach w cywilnych autach się kręcą :)

Powodzenia :)

Z racji,że Poznań jest remontowany i zakorkowany,za Gnieznem lepiej zjechać na Wrześnię i autostradą podlecieć do wylotu na Leszno. :wink4:
Opublikowano

Można tyle, że wylecisz na starą A2 i wjepiesz się w to samo rondo Śródka co jadąc Poznań-Gniezno ;). Osobiście przez Poznań bym poleciał Lutycką a przed oczyszczalnią skręcił w stronę Tesco(w lewo) i poleciał przez Garbary na wylot na 5tkę na Leszno/Wrocław. Poznań remontowany ale jak wiesz którędy jechać to nie ma problemu ŻADNEGO się przebić ;)

Opublikowano

Da się,tylko nie zawsze się,to opłaca...zależy czym jedziesz.

Opublikowano
  • Autor

Jadę busem (3,5t)

Opublikowano

To jedź przez Poznań ;)

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki za porady, zaraz sobie automape przygotuje :)

pozdrawiam[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 12:54_________________________________________________

Można tyle, że wylecisz na starą A2 i wjepiesz się w to samo rondo Śródka co jadąc Poznań-Gniezno ;). Osobiście przez Poznań bym poleciał Lutycką a przed oczyszczalnią skręcił w stronę Tesco(w lewo) i poleciał przez Garbary na wylot na 5tkę na Leszno/Wrocław. Poznań remontowany ale jak wiesz którędy jechać to nie ma problemu ŻADNEGO się przebić ;)

kolego tak lukam na plan i coś mi nie pasuje z tą ulica Lutycką, co ma Lutycka z Garbary?

Opublikowano

Skrecasz z lutyckiej w lewo w strone Tesco, na światłach przy Tesco w lewo i dojeżdżasz do Garbar praktycznie(krzyżówka ulicy Słowiańskiej). Pzdr !!