Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Czujniki parkowania/cofania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mi powiecie o takim zestawie:

http://moto.allegro.pl/czujnik-cofania-parkowania-lusterko-8-sensorow-i1916582333.html

ktoś już montował kiedyś coś podobnego? Chodzi mi o to lusterko, o tą nakładkę, bo nie do końca rozumiem. Je się normalnie nakłada na lusterko tak? I to lusterko mi normalnie działa, ale gdy włączę bieg wsteczny to na tej dokładce pojawiają mi się już te kolorowe kreseczki, ale lusterko widać nadal? Bo nie wiem właśnie jak to jest, a nie chcę też 2 stówki wywalić w błoto. Albo jeśli macie jakieś fajne czujniki parkowania to prosiłbym o link na allegro bądź gdziekolwiek gdzie można je dostać. Nie chcę kupować takich za 50zł bo to pewnie gówno jakieś, wolę zapłacić porządniej a mieć już coś co chwilę pojeździ, tak więc jeśli ktoś ma coś fajnego do zaproponowania to prosiłbym o link :decayed:

Opublikowano

No wydaje mi sie,ze raczej nie pozbawili by klienta wstecznego lusterka, wiec pewnie ta nakladka co najwyzej przyciemni Ci troche ori szklo,a wyswietlacz uruchomi sie przy wlaczeniu wstecznego,ale w lusterku bedziesz dalej widzial.

Mialem kiedys czujniki parkowania z allegro i jedyne co mnie wkurzalo to fakt, ze przy ostrzejszych mrozach swirowaly i nie zawsze dzialaly jak trzeba. Ale tak maja nawet ori czujniki (np w BMW),wiec trzeba z tym zyc :tongue4: