BOMBA24 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Proszę o pomoc byłem na przeglądzie i mechanik stwierdził że ma wyciek płynu wspomagania z maglownicy bo jest mokry drążek kierownicy, zapytałem się go co z tym można zrobić odpowiedział że regeneracja albo kupić używany( tylko się zastanawiam jak kupie używaną maglownicę to skąd będę wiedział ze jest sprawna). Może ktoś miał taki problem już i wie jak się uporać z tym problemem. Pozdrawiam
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 po pierwsze nie ten dział po drugie polecam zregenerować magłownice w warsztacie który się tym zajmuje (ja robiłem w Argo w Częstochowie) po trzecie kod twojego silnika to ADR, a nie AGR
Lu-Gi Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Również polecam ten warsztat z częstochowy, brat tam regenerował ponad rok temu i jak narazie jest spokój.
trezor4 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 wg mnie tylko regenracja .... dostaniesz minium 12 miesiecy gwarancji .... a na uzywke moze 1 miesiac rozruchowej ja regenerowalem pol roku temu i do dzisiaj zadnych wyciekow
BOMBA24 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 Dziękoweac serdecznie sorki za błedy jestem tu swierzak.
Lu-Gi Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 W tytule wątku już nie musisz Swojej miejscowości pisać Panie świeżak, tylko na przywitanie tak było
Rekomendowane odpowiedzi