Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

(b6 BFC) Wylewa płyn z odpowietrzenia w korku zbiorniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam panowie mam problem mianowice wylewa mi płyn z odpowietrzenia korka zbiorniczka,sprawa jest tyle dziwna dlamnie ze przedwczoraj jadac do sklepu zaczeła wyć pompa,otworzyłem maske i widziałem ze przy zbiorniku jest mokro,wczoraj pojechał do mechanika który niedawno wymienił mi wszystkie paski i defakto mówił ze on nic z układem wspomagania nierobił,dolał kapke płynu i wszystko wróciło do normy powiedział ze byc moze odpowietrznik sie zatkał autkiem wczoraj jeszcze zrobiłem kilkadziesiat kilometrów i wszystko było ok.Dzis rano historia sie powtórzyła po przejaniu niewielkiego ocinka pompa znowu zaczeła wyc i z odpowietrznika znowu wywaliło płyn ,mechanik stwierdził ze byc moze to wina korka(po dojechaniu do mechanika i odpaleniu auta na otwartym zbiorniczku przestało wyc,bez dolewania płynu)zamieniłem korek no i zobaczymy jutro rano,mam pytanie czy to normalnie ze na otwartym zbiorniczku lekko pluje?[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 17:08_________________________________________________własnie jechałem autem i po przejechaniu 20 km zaczeło byc słychać pompe wiec wina korka odpada w zbiorniczku odpada[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 19:43_________________________________________________po głebszym wniknieciu we wszystkie posty zaczne od wymiany zbiorniczka,mam pytanko czy bedą dostepne nowe zamienniki?

Opublikowano

U mnie pomogła wymiana zaworka w maglownicy.

Ale pompa i tak była do wymiany.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

kolego i co wyszlo? naprawiles ten wyciek?

Ja mam taki problem ze tez na zbiorniczku przez zakrecony korek jakos plyn sie wydostal i tak jakby bulgotal powietrzem albo zagotowal sie ( kurde nie sprawdzilem temperatury). Na kierownicy czuje lekkie drgania i buczenie typu bzzzz ??