Opublikowano 24 Lutego 201214 l Widać że tak jak mówiłeś szybko musiałeś wstać Z rana śpiochy :hi: Kto śpi ten śpi :gwizdanie: Widac oboje mamy nocki Ja nie mam nocek Jestem na L4
Opublikowano 24 Lutego 201214 l Widać że tak jak mówiłeś szybko musiałeś wstać Z rana śpiochy :hi: Kto śpi ten śpi :gwizdanie: Widac oboje mamy nocki Ja nie mam nocek Jestem na L4
Opublikowano 27 Lutego 201214 l Autor jest jedna super sprawa nowa, przy liscie watkow mozna kliknac "ostatni nieczytany post" nie trzeba szukac w spamie zas brakuje "pokaz odpowiedzi na twoje watki"
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Hello. Mam nadzieje że zawsze tak dziwnie to nowe forum wyglądać nie będzie :-<
Opublikowano 28 Lutego 201214 l pany kto ma dostęp do farb dulux dekoral śnieżka ? chca auto przemalować a niepowżnie potrzebuje na 3x 110m2
Opublikowano 28 Lutego 201214 l co wy chcecie dobre jest Będzie lepiej Dzień dobry, mam nadzieję że to sie jeszcze zmieni bo masakra jakaś a jeśli to ma być dobre to ja tu ostatni raz jestem
Opublikowano 28 Lutego 201214 l może zacznę od helołł...Panowie łosz curva...ale rozpiździel narazie tu jest...osobiście jak dla mnie to trudne ;p