Jump to content
IGNORED

[B5 AJM] LUSTERKO ZEW. PRAWE - WKŁAD ?? co to za lusterko??

bartosz85

Recommended Posts

Witam :cool1:

Mam pytanie odnośnie lusterka zew. prawego i lewego w sumie?

Posiadam u siebie w audi a4 b5 2001 rok lusterko a dokladnie wkład jego z czarna ramka i w kolorze takim lekkim brązowym . Natomiast w kazdym audi jest przeważnie niebieskie . Mogłby mi ktoś powiedziec co to jest bo chce wymienić wklad i ciezko mi dopaść cos takiego . Po numerach zczytanych się dowiedzialem tylko że jest to lusterko niesferyczne i nic wieciej. Jeśli by ktoś wiedział co to za inne lutserka zew. mam jakieś prosze o odpowiedz. :hi:

to lusterko fotochromatyczne, z zamiennikami się nie spotkałem, a nowe w ASO kosztuje około 900zł (sam wkład) :wallbash:

w używce praktycznie nie do zdobycia...

Dzieki za odpowiedz.. troche mnie na duchu nie podniosłeś ... hehhe z tą ceną. Mam nadzieje ze mi sie uda dopaść takie lustro.

Jeśli można jeszcze wiedziec to żadko wychodziły takie wersje z tymi lusterkami czy to bylo na jakieś specjalne zamówienie ???

fotochromatyczne lusterka to była opcja w poliftowych B5 (99-01), biorąc pod uwagę dostępność używanych części - dość rzadka :wink4:

do tej pory spotkałem się z jednym ogłoszeniem na allegrze, ale w chorych pieniądzach :kwasny:

http://moto.allegro.pl/audi-a4-99-02r-8d0-fotochrom-prawe-elektryczne-i2016611443.html

Też szukam właśnie takie lustro prawe, bo mi podgrzewanie padło :wallbash::disgust: