bartosz85 0 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Witam Mam pytanie odnośnie lusterka zew. prawego i lewego w sumie? Posiadam u siebie w audi a4 b5 2001 rok lusterko a dokladnie wkład jego z czarna ramka i w kolorze takim lekkim brązowym . Natomiast w kazdym audi jest przeważnie niebieskie . Mogłby mi ktoś powiedziec co to jest bo chce wymienić wklad i ciezko mi dopaść cos takiego . Po numerach zczytanych się dowiedzialem tylko że jest to lusterko niesferyczne i nic wieciej. Jeśli by ktoś wiedział co to za inne lutserka zew. mam jakieś prosze o odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał 1 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 to lusterko fotochromatyczne, z zamiennikami się nie spotkałem, a nowe w ASO kosztuje około 900zł (sam wkład) w używce praktycznie nie do zdobycia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartosz85 0 Posted December 25, 2011 Author Share Posted December 25, 2011 Dzieki za odpowiedz.. troche mnie na duchu nie podniosłeś ... hehhe z tą ceną. Mam nadzieje ze mi sie uda dopaść takie lustro. Jeśli można jeszcze wiedziec to żadko wychodziły takie wersje z tymi lusterkami czy to bylo na jakieś specjalne zamówienie ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał 1 Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 fotochromatyczne lusterka to była opcja w poliftowych B5 (99-01), biorąc pod uwagę dostępność używanych części - dość rzadka do tej pory spotkałem się z jednym ogłoszeniem na allegrze, ale w chorych pieniądzach http://moto.allegro.pl/audi-a4-99-02r-8d0-fotochrom-prawe-elektryczne-i2016611443.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxcudo 0 Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Też szukam właśnie takie lustro prawe, bo mi podgrzewanie padło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts