whitewidow Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam serdecznie. Problemm pewnie znany. Mianowicie chodzi o to, że sutuacja z odpaleniem i natychmiastowym zgaśnięciem auta oraz pojawieniem się migającej kontrolki auta z kluczykiem, występuje u mnie tylko z jednym kluczykiem. Drugi działa idealnie. Dzieje się to czasami. Zazwyczaj po wyjęciu kluczyka ze stacyjki i ponownym wsadzeniu go auto odpala. Czasami żona jeździ autem i ma przysobie właśnie ten popsuty kluczyk. No i najlepsze było dzisiaj, pojechałem po żone po pracy i odrazu kiedy wyszła z budynku (ok. 20 m) auto zwariowało. Przy właczonym zapłonie zaświeciła się kontrolka włączyły awaryjki i nie chciały się wyłaczyć, wyjąłem kluczyk i ok. Odpaliłem po chwili ten sam problem z tym że nie zgasł. Problem znikł kiedy odpaliłem auto drugim kluczykiem (tym złym). Ma ktoś może jakiś pomysł. Z góry dziękuje.
Martino24 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Podlaczyc sie pod immo zczytac blędy. Ewentualnie zaprogramowac na nowo kluczyki ale to bym zrobil na samym koncu
whitewidow Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 Tak też myślałem, ale jestem za granicą i będe za mięsiąc w polsce, a cenu tu są kosmiczne za usługi takiego typu no, i nie ufam jakoś tutejszym specjalistą. Myślałem, że może jest jakiś "domowy" sposób.
Martino24 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Domowe sposoby sa ale musisz mieć conajmniej VAGa zeby zaczac zabawe. Przypuszczam ze nie jeden raz spadł kluczyk na ziemie i stąd ten problem :gwizdanie: Pozdr
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 tak tak vagiem immo w B6..... na pewno zczyta PIN i wykona całą resztę.... Pozdrawiam i miłego nabijania idiotycznych postów.
whitewidow Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Hmmm...nabijania idiotycznych postów. Kolego nie musisz ich czytać i pomagać. Po prostu pytam się o radę, dzieje się coś w mojej niuni i troche mnie to drażni, mimo że dla kogoś może to być idiotytczne, dla mnie nie jest. Również pozdrawiam i Życzę Sczczęśliwego Nowego Roku!
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 whitewidow czytanie ze zrozumieniem się kłania
Rekomendowane odpowiedzi