pablo85pg 0 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Witam. Przez ostatnie dwa tygodnie trzy razy zdarzyła mi się dziwna historia. Jadąc normalnie nagle obroty spadają do ok 1000. autem szarpnie i już auto słabo się wkręca na obroty i czuć szarpanie przy przyspieszaniu. Gdy silnik zgaszę i od razu odpalę jest wszystko dobrze. Zawsze zdarza się to jak przejadę ok 2 km od odpalenia czyli jeszcze częściowo na zimnym silniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 filtr paliwa dawno wymieniałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo85pg 0 Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 Kupiłem ten samochód 2 tygodnie temu w poniedziałek więc nie wiem. Nrazie wymieniłem filtr powietrza, kabinowy i oleju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassxclub 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Weź go przede wszystkim na kompa = takie objawy - z mojego doświadczenia - mogą wskazywać wiele rzeczy. Przepływomierz powietrza, zawalona przepustnica itp. itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes1150 15 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Silnik wpada w tryb awaryjny. Vag to podstawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts