Filutek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 A wiec tak jadę sobie po autostradzie jakieś 140kmh a tu nagle zapala się kontrolka od silnika i zero reakcji na gaz. Zatrzymałem się na poboczu odpalam jeszcze raz chodzi ale do momentu jak dam trochę gazu na jakieś 1200 obr. i znów to samo kontrolka silnika zero reakcji na gaz. Otworzyłem maskę a tam znalazłem pod silnikiem takie oto coś: Pewnie to sprzęgło z klimy? Dlaczego odpadło(się odkręciło bo i śrubka cala jest)? Co mogla bycz przyczyna?
Filutek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 tak to część sprzęgiełka klimy Jak myslisz wystarczy to przykrecic albo padl kompresor
antonio Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 zobacz w dziale klimatyzacja - jest mój wątek odnośnie tego sprzęgiełka porównaj widoki i oceń stan elementów
Filutek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 zobacz w dziale klimatyzacja - jest mój wątek odnośnie tego sprzęgiełka porównaj widoki i oceń stan elementów a podeslij linka co bym nie musial szukac :>dzieki
antonio Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 też musiałbym szukać - ustaw sobie "Zaczęty przez"
Filutek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 też musiałbym szukać - ustaw sobie "Zaczęty przez" Znalazlem dzieki. Co mnie ciekawi u mnie niema śladu żeby się spaliło jest czyściutkie. Moze sie tylko odkrecilo?
Rekomendowane odpowiedzi