danielbobik20 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 witam Mam pytanie kupiłem ramki z linkami i przełącznikami do elektrycznych szyb w przodzie. Niestety nie znam się na podłączeniu tego typu przewodów jest 6 przewodów 2 grube i 4 cienkie , możne ktoś będzie wiedział jak to podłączyć ale prosił bym o bardzo proste tłumaczenie bo nie znam się :> nie chce żeby były podpięte pod confort .Bardzo proszę o pomoc w tym kierunku pozdrawiam
Magicbattle Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 a masz kable oryginalne czy bedzie dorabial?
danielbobik20 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mam tylko te co wystają z silniczka i idą do przełącznika nic więcej nie mam reszta była ucięta widziałem na innej stronie jak to podłączyć ale nie ma takiego przewodu i dalej nie wiem co zrobić są 2 białe , czarny ,czarno-zielony, czerwono -zielony , brązowy takie przewody pozdrawiam
Magicbattle Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 lepiej poszukaj oryginalnego przewodu, ktorys z chlopakow chyba mial gdzies w dziale sprzedam tak bedzie szybciej i w sumie taka sama kasa wyjdzie a bedziesz mial oryginal. wiazka nie bedzie taka droga mysle ze w 50-60 zl sie zmiescisz
danielbobik20 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 OK myślisz ze sobie dam rade z podłączeniem tej wiązki co tam trzeba z nią zrobić wpina się tylko i nic więcej? hmm a możne ktoś by podał jednaj jak to podłączyć ??
Magicbattle Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 tu masz schemat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=118129.0;highlight=wiazka+szyb
danielbobik20 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 a jak bym porostu chciał podłączyć przewodami + - bez confortu
Magicbattle Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 to podlacz ie tak problemu nie widze plus po zaplonie daj tylko bezpiecznik a reszta juz normalnie
Rekomendowane odpowiedzi