Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] Podłaczenie elektrycznych szyb przednich a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam pytanie kupiłem ramki z linkami i przełącznikami do elektrycznych szyb w przodzie. Niestety nie znam się na podłączeniu tego typu przewodów :decayed: jest 6 przewodów 2 grube i 4 cienkie , możne ktoś będzie wiedział jak to podłączyć ale prosił bym o bardzo proste tłumaczenie bo nie znam się :> nie chce żeby były podpięte pod confort .Bardzo proszę o pomoc w tym kierunku pozdrawiam

Opublikowano

a masz kable oryginalne czy bedzie dorabial?

Opublikowano

Mam tylko te co wystają z silniczka i idą do przełącznika nic więcej nie mam reszta była ucięta widziałem na innej stronie jak to podłączyć ale nie ma takiego przewodu :polew: i dalej nie wiem co zrobić :decayed: są 2 białe , czarny ,czarno-zielony, czerwono -zielony , brązowy takie przewody :) pozdrawiam

Opublikowano

lepiej poszukaj oryginalnego przewodu, ktorys z chlopakow chyba mial gdzies w dziale sprzedam tak bedzie szybciej i w sumie taka sama kasa wyjdzie a bedziesz mial oryginal. wiazka nie bedzie taka droga mysle ze w 50-60 zl sie zmiescisz

Opublikowano

OK myślisz ze sobie dam rade z podłączeniem tej wiązki :shocked: co tam trzeba z nią zrobić wpina się tylko i nic więcej? hmm :mysli: a możne ktoś by podał jednaj jak to podłączyć ??

Opublikowano

a jak bym porostu chciał podłączyć przewodami + - bez confortu

Opublikowano

to podlacz ie tak problemu nie widze plus po zaplonie daj tylko bezpiecznik a reszta juz normalnie