SIRMAC Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Witam. Nie jestem elektrykiem i chciał bym się was zapytać o rade i wskazówki co do podłączenia trzeciego światła stop. * stosuj proszę właściwy prefix [MUsashi]
jarko Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Nie masz za bardzo wyjścia, musisz się wpiąć do jednej z tylnych lamp.
SIRMAC Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Tak też myślałem tylko nie wiem co i jak z tymi kablami, jak to podłaczyc i do czego ??
jocker01 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 czesc, skoro nie wiesz co i jak to poradzilbym Ci dac to komus co bedzie wiedzal o co chodzi. sprawda jest blaha i dziecinnie porosta ale jezeli nie znasz sie na tym popros jakiegos znajomego ktory bedzie wiedzial co i jak. Pozdrawiam Jocker01
jarko Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Popieram mojego przedmówcę. Koszt pewnie będzie nie duży, a tak będziesz miał pewność że wszystko jest profesjonalnie zrobione. Jak sam zaczniesz gmyrać, a pojęcia o tym nie masz to jeszcze coś zepsujesz i nic dobrego z tego nie będzie.
SIRMAC Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Opublikowano 1 Maja 2008 Sposobem prób i błędów sam podłączyłem światełko do kabelków świateł tylnych (nie było tak źle) :>
jarko Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 No to gratki kolego :th: Oby jak najdłużej Ci służyło dodatkowe światełko
jocker01 Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Sposobem prób i błędów sam podłączyłem światełko do kabelków świateł tylnych (nie było tak źle) :> no gratuluje, nie taki diabel straszny prawda? Pozdrawiam Jocker01
Rekomendowane odpowiedzi