jarek_ns Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam Poszukuje numer obudowy zmieniarki montowanej w schowku przed pasażerem. Pozdrawiam Jarek
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Musisz zmienic schowek od zmieniarke
jarek_ns Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ciekawe bo w moim są tam przygotowane miejsca do zamocowania zmieniarki. To w takim razie darezam sobie jakieś uchwyty do zmieniarki.
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Pewnie ktoś coś już tam miał i stąd te miejsca o których mówisz.
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ciekawe bo w moim są tam przygotowane miejsca do zamocowania zmieniarki. To w takim razie darezam sobie jakieś uchwyty do zmieniarki. Moze ktos wyciagnął sprawdz czy masz kabel zaschowkiem
jarek_ns Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Kabla niema ale możliwe że faktycznie była tam zmieniarka. W etce jest taka kieszeń ale nie jest opisana numer 25
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kabla niema ale możliwe że faktycznie była tam zmieniarka. W etce jest taka kieszeń ale nie jest opisana numer 25 Widziałem rysunek w ETCE Numer tej czesci wyswietli ci sie w czesciach z B7 i nie pasi do zmieniarki Tak sobie przypomniałem ze to podchodzi do interfejsu pod IPOD ,IPHONE
jarek_ns Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 No to ładnie. A znasz numer schowka pod zmieniearkę zmieniarkę bo tutaj go też niema.
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 No to ładnie. A znasz numer schowka pod zmieniearkę zmieniarkę bo tutaj go też niema. Numer tej częsci ( element ustalajacy ) 8E0 035 113 Napisz do ArturB6 bo on zakładał zmieniarke tylko nie pamietam co zrobił
jarek_ns Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Faktycznie jest w B7 Wydaje mi się że 25 to właśnie kieszeń pod zmieniarkę. A 27 jest pod ipoda.
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 27 to sa rozne interfejsy Taki powinien być schowek z poleczkami pod zmieniarke . http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=126706.120
jarek_ns Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Będę dzisiaj w ASO to się wszystko wyjaśni. Jak by spasowało ta kieszeń (25) to szkoda zachodu za 50zł
gembas Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 I jak cos sie wyjasnilo?pozdrawiam
jarek_ns Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Tak kolego wrclaguna miał racje nic nie wyszło z tej części trudno 50pln poszło się. Ale szczerze zmieniarki jeszcze nie zamontowałem bo mam dwie opcje na jej umocowanie albo założę kieszeń taką jak ta w linku. http://www.car-tronic.pl/kieszen-radiowa-podwieszanaiso-22075120-czarna-p1290.html a jak to mnie nie zadowoli to zrobię obudowę z płyty mdf lub pleksy i obkleję materiałem podobnym do obicia schowka. Kupiłem już taki materiał może nie jest idealnie taki sam ale mi wystarczy. A poza tym koszty w porównaniu z ori schowkiem pod zmieniarkę są śladowe.
gembas Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Czyli lipa ze ta kieszen z ASO jest do niczego,dziwne skoro etka pokazuje cos takiego a nie mozna tego zalozyc A ja w koncu dzisiaj sie zabralem i zalozylem sobie zmieniarke w schowku,mimo tego ze nie mialem schowka dedykowanego pod zmieniarke to sobie zalozylem i tyle,pozdrawiam.........
jarek_ns Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ta kieszeń pasuje idealnie w tą wnękę na zmieniarkę ale tej już w niej nie zamontujemy.
gembas Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Czyli do czego ta kieszen tak na prawde?skoro w etce napisane ze pod zmieniarke a w rezultacie zmieniarka w nia nie wchodzi?duzo brakuje zeby zmieniara w nia weszla?
Rekomendowane odpowiedzi