Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 1.9 TDI AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A jak wytlumaczysz mi , ze mam tez w srodku boczki tylne poliftowe w bagazniku? :tongue4: tez ktos specjalnie to zrobil po dzwonie:D? Znajomy mial kupe kasy i pasji wiec przerabial a ja dokanczam jego dzieło kompletnie wykanczajac srodek na polifcie:)[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 22:15_________________________________________________

Mateusz nie musisz się denerwować odrazu nie chciałem krytykować Twojego auta tylko ja jestem uczulony na takie rzeczy i dlatego tak napisałem. Zdziwiły mnie różnice w kolorze całego przodu a reszte samochodu i do tego jeszcze te koło cofnięte do tyłu więc jedno mi się nasunęło na myśl. Ale jeżeli jesteś pewien że auto masz nie bite to dowiedz się tylko co jest z tym kołem. No i życzę Ci żebyś latał nim jak najdłużej.

A jeżeli chcesz zobaczyć moje to nie mam nic do ukrycia.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157584.0;highlight=dena5

No Twoja Audi piekna , szczegolnie fotele Recaro , ja staram sie dostrzegac walory, a nie odrazu krytykowac:) Inny kolor blotnikow jest spowodowany tym , ze zostaly kupione od poliftowej i nie malowane , a widocznie byl odcien minimalnie inny na nich.
Opublikowano

A jak wytlumaczysz mi , ze mam tez w srodku boczki tylne poliftowe w bagazniku? :tongue4:tez ktos specjalnie to zrobil po dzwonie:D? Znajomy mial kupe kasy i pasji wiec przerabial a ja dokanczam jego dzieło kompletnie wykanczajac srodek na polifcie:)[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 22:15_________________________________________________

Mateusz nie musisz się denerwować odrazu nie chciałem krytykować Twojego auta tylko ja jestem uczulony na takie rzeczy i dlatego tak napisałem. Zdziwiły mnie różnice w kolorze całego przodu a reszte samochodu i do tego jeszcze te koło cofnięte do tyłu więc jedno mi się nasunęło na myśl. Ale jeżeli jesteś pewien że auto masz nie bite to dowiedz się tylko co jest z tym kołem. No i życzę Ci żebyś latał nim jak najdłużej.

A jeżeli chcesz zobaczyć moje to nie mam nic do ukrycia.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157584.0;highlight=dena5

No Twoja Audi piekna , szczegolnie fotele Recaro , ja staram sie dostrzegac walory, a nie odrazu krytykowac:) Inny kolor blotnikow jest spowodowany tym , ze zostaly kupione od poliftowej i nie malowane , a widocznie byl odcien minimalnie inny na nich.

tak ćwiartki tył :decayed::tongue4: nie no teraz to był żarcik :wink4:

kolego dena5...spoko, ale jak już to takie pytania priv, bo dużo ludzi jest uczulonych na to :wink4: :gwizdanie:

a co do Twojego autka "imienniku" ładne... :kox: do tego koloru zawsze chyba będę miał słabość :slina:

ja osobiście też miałem szkodę parkingową...zresztą kiedyś jak założę wątek to na pewno pokażę :wink4:

i kolego matrixP...rezaj rezaj a wióry będą lecieć :ad: