OnasiS Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam Panowie Dwa dni temu wyciagałem zbiornik spryskiwaczy z mojej A4 po II lifcie i pod nadkolem spotkała mnie dziwna niespodzianka. Zrobiłem zdjęcia bo sam nie wiem jakbym miał to wytłumaczyć. Pytanie zagadka - czego brakuje. Trzy uszy z otworem przelotowym bez elementu łącznikowego Nr cześci a może ktoś bedzie miał screen z etki?? Z góry dzieki za pomoc Niewiem czy temat jest w dobrym dziale. Adminów prosze o przerzucenie w odpowiedni dział
polny Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 tak ma być kolego . Nic Ci nie brakuje. Było już o tym na forum
OnasiS Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 To mnie zaskoczyłeś. Daj mi link do tego bo niemogłem znaleść dzieki za szybka odpowiedz
polny Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 :> służę: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=214530.0;highlight=czegoś+brakuje
OnasiS Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dziękuweczka wielka . Moje wątpliwości zostały rozwiane. Dziekuje za szybka i konkretna pomoc.
polny Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 hehe co się stało z Twoimi wątpliwościami ??
Rekomendowane odpowiedzi